Tweede editie ‘Audi Tradition’ op 7 juni in Leusden slaat brug tussen historie en actualiteit

18 mei 2015 Audi Tradition

Na het enorme succes van de eerste editie, twee jaar geleden, slaan de Nederlandse Audi-importeur Pon’s Automobielhandel en de Audi Club International Nederland opnieuw de handen ineen voor de tweede aflevering van ‘Audi Tradition’. Op zondag 7 juni is er van 11.00 tot 16.00 uur op het terrein van Pon’s Automobielhandel in Leusden een uitgebreid programma waarin de rijke historie van Audi en de voorgangermerken, maar ook het huidige modelprogramma van de Duitse fabrikant centraal staan. Voor iedereen die enige belangstelling voor auto’s heeft, is een bezoek aan het evenement de moeite waard!

De hele dag door zijn er in de Audi-showroom bijzondere auto’s uit de rijke historie van Audi en Auto Union te zien, waarvan sommige nog nooit eerder in Nederland waren. In een speciaal bioscoopgedeelte van de showroom worden, eveneens de hele dag, interessante Audi-gerelateerde films getoond.

Clubs presenteren zich
Op het buitenterrein zijn er paviljoens waarin de Nederlandse clubs die zijn verenigd in de Audi Club International zich presenteren. Hierbij gaat het om de Algemene Audi Club, de Audi Sport Club Nederland, de DKW Club Nederland en de NSU Club Nederland. Elders op het grote terrein zijn speciale parkeerplaatsen ingericht voor de auto’s en motorfietsen van de aangemelde leden van de genoemde clubs, waaronder tal van bijzondere modellen.

Concours d’élégance als een van de hoogtepunten van het programma
De mooiste auto’s nemen deel aan het concours d’élégance van 13.30 tot 14.30 uur, waarbij een deskundige jury de auto’s zal beoordelen. Dit wordt zeker een van de hoogtepunten van het programma. Verder zijn er demonstratieritten met de nieuwste Audi-modellen.

Aantrekkelijke automobilia en technische workshops
Voor verzamelaars van miniatuurauto’s en andere automobilia zijn er tal van speciale aanbiedingen, terwijl uiteraard ook de inwendige mens niet wordt vergeten. Voor technisch geïnteresseerden zijn er van 12.00 tot 16.00 uur speciale workshops. Kortom, meer dan voldoende reden om op zondag 7 juni, al dan niet per Audi, een bezoek te brengen aan de tweede editie van ‘Audi Tradition’ in Leusden!

Terug naar nieuwsoverzicht