Vooruitstrevend: Audi A1, A6 en Q3 nu als complete Advance en Advance Sport

23 februari 2018 Audi A1 Advance Sport

Een zeer complete uitrusting tegen een scherpe aanschafprijs: dat tekent de nieuwe Advance-uitvoeringen van de Audi A1, A6 en Q3. Voor Audi-rijders met een voorliefde voor sportiviteit, zijn er nu ook de Advance Sport-versies.

De Audi A1, A6 en Q3 in nieuwe Advance-trim worden standaard geleverd met metallic lak, comfortairconditioning (handbediend voor de A1), een multifunctioneel, met leer bekleed stuurwiel en cruise control. De Audi A1 Advance heeft daarnaast LED-achterlichten (bij de A6 Advance aangevuld met LED-koplampen), terwijl de Q3 Advance standaard Xenon Plus-verlichting meekrijgt. De Advance-versies van zowel de A6 als Q3 zijn voorzien van een MMI navigatie- en multimediasysteem.

Advance Sport: voor sportiviteit

De Audi A1, A6 en Q3 Advance Sport zijn daarbij aanvullend uitgevoerd als S line, met onder meer grotere lichtmetalen velgen, een sportonderstel en sportieve accenten voor het ex- en interieur. De Audi A1 Advance Sport krijgt daarbij MMI navigatie en Xenon Plus-koplampen. LED-koplampen zijn standaard op de Q3 Advance Sport.

De Advance- en Advance Sport-uitvoeringen zijn leverbaar op de A1, A6 en Q3, vanaf respectievelijk € 24.586*, € 51.235* en € 39.645*. De Audi A6 Advance en Advance Sport zijn er tijdelijk zonder meerprijs bovendien met een S tronic automaat met dubbele koppeling.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn op basis van de prijzen die geldig zijn per 1 januari 2018, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Klik hier voor verkoopinformatie.

Terug naar nieuwsoverzicht