Audi Q7

Ontdek de Q7

Audi Q7

Zelfverzekerd en comfortabel.

Kopen vanaf
€ 87.573
Business lease vanaf
€ 996
Bijtelling
22%

De krachtige Q7

De koets met stoelverwarming, HD-matrix LED-koplampen, mild-hybride-technologie en vier ringen. De Audi Q7. Als PHEV, krachtige diesel of benzine. U rijdt de Audi Q7 vanaf € 87.573.

Stoer & stijl

Een singleframe-grille, met verchroomde delen, laat zien dat u met een echte Audi SUV te maken hebt. De Audi Q7 straalt kracht uit. Dat komt onder andere door de grote bodemspeling. Hiermee kunt u gemakkelijk van de gebaande paden afwijken. Een stukje offroad gaan.

Een aangenaam interieur

Ruim. Comfortabel. Gemak. Het interieur van de Audi Q7 is heel veelzijdig. En u kunt het nog verder naar uw wens maken door nog meer opties. Denk aan een glazen panoramadak voor meer licht, het Premium Air Quality-pakket voor een subtiel geurtje en een betere luchtkwaliteit en S line pakket waarmee u de Q7 héél sportief maakt met onder andere sportstoelen en verlichte S-logo’s in de dorpels.

Elektronische veiligheid

Alleen al de hoge zit van de Audi Q7 zorgt voor meer veiligheid. En natuurlijk zijn er nog veel meer features die de Audi Q7 een uiterst veilige auto maken. Hij heeft diverse elektronische assistentiesystemen die het autorijden veiliger maken. Met adaptive drive assist werken bijvoorbeeld lane assist en adaptive cruise control samen.

Audi Q7

PHEV, Benzine, Diesel, u kiest!

Iedere Audi Q7 is voorzien van een tiptronic automaat en quattro aandrijving.

De uitvoeringen

De allermodernste techniek tilt autorijden in dit segment naar the next level: actieve rolstabilisatie, luchtvering, vierwielbesturing, grote touchscreens, aandrijflijnen met 48-volt mild-hybrid-technologie, HD-matrix led-koplampen met lasergrootlicht: het is allemaal mogelijk, standaard of optioneel.

Audi Q8

Is een SUV-coupé wat voor u?

Deze vijfdeurs SUV-coupé is een lounge op wielen, met een ruim, luxueus en in hoge mate gedigitaliseerd interieur. De supermoderne bedieningsstructuur inclusief MMI touch response en spraaksturing, evenals de hightech navigatie, springen in het oog. Het onderstel en de aandrijflijn zorgen voor een koersvaste en wendbare auto, die ook uit de voeten kan waar het asfalt ophoudt.

Audi acties

Bekijk de lopende acties.

Audi A1 financieringsactie
Audi A1 financieringsactie

Audi Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe Audi. 

Audi Private Lease voordeel
Audi Private Lease voordeel

Rijden in een nieuwe Audi voor een vast maandbedrag? Dat kan met private lease! 

OFM-actie
Uw Audi op maat

Als u voor uw droom Audi gaat, wilt u natuurlijk dat deze 100% aansluit op uw wensen. Bij Audi De Waal stellen wij deze op maat voor u samen. Puur maatwerk. 

financiering_audi_q7_q8
Scherpe financieringstarief Audi Q7 en Q8

Rijden in een nieuwe Audi Q7 of Audi Q8 is extra aantrekkelijk met een scherp financieringstarief. Het rentetarief is tijdelijk verlaagd naar slechts 4,99%. 

Audi nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Audi nieuws.

Audi-De-Waal-Excellent-Team
29 maart 2022
Audi De Waal is Audi Excellent Dealer 2022

Audi De Waal is door Audi Nederland uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2022. Wij zijn trots dat wij tot één van de zes beste Audi dealers van Nederland horen.

Audi e-tron
1 maart 2022
Audi e-tron is ‘EV van het Jaar 2022’

De Audi e-tron is door de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) uitgeroepen tot ‘EV van het Jaar 2022’. De volledig elektrische SUV van het merk Audi kreeg deze erkenning in de categorie 'Top segment'.

Vernieuwde Audi A8
15 februari 2022
Vernieuwde Audi A8 is vanaf heden te bestellen bij Audi De Waal

Onlangs onthulde Audi de vernieuwde Audi A8. De facelift bestond voornamelijk uit een compleet nieuw design vol hoogwaardige technologieën. Zoals u van de Audi A8 mag verwachten kent de vernieuwde A8 buitengewoon complete standaarduitrusting gezamenlijk met unieke comfort- en rijbeleving

audiampionity1-mobile
24 november 2021
IONITY-netwerk versterkt Audi's elektro-offensief door forse uitbreiding

IONITY gaat zo’n 700 miljoen euro investeren om tegen 2025 meer dan 5.000 extra snelladers te installeren.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Audi.