Audi Q7

Ontdek de Q7

Audi Q7

Zelfverzekerd en comfortabel.

De krachtige Q7

De koets met stoelverwarming, HD-matrix LED-koplampen, mild-hybride-technologie en vier ringen. De Audi Q7. Als PHEV, krachtige diesel of benzine. U rijdt de Audi Q7 vanaf € 89.068.

Stoer & stijl

Een singleframe-grille, met verchroomde delen, laat zien dat u met een echte Audi SUV te maken hebt. De Audi Q7 straalt kracht uit. Dat komt onder andere door de grote bodemspeling. Hiermee kunt u gemakkelijk van de gebaande paden afwijken. Een stukje offroad gaan.

Een aangenaam interieur

Ruim. Comfortabel. Gemak. Het interieur van de Audi Q7 is heel veelzijdig. En u kunt het nog verder naar uw wens maken door nog meer opties. Denk aan een glazen panoramadak voor meer licht, het Premium Air Quality-pakket voor een subtiel geurtje en een betere luchtkwaliteit en S line pakket waarmee u de Q7 héél sportief maakt met onder andere sportstoelen en verlichte S-logo’s in de dorpels.

Elektronische veiligheid

Alleen al de hoge zit van de Audi Q7 zorgt voor meer veiligheid. En natuurlijk zijn er nog veel meer features die de Audi Q7 een uiterst veilige auto maken. Hij heeft diverse elektronische assistentiesystemen die het autorijden veiliger maken. Met adaptive drive assist werken bijvoorbeeld lane assist en adaptive cruise control samen.

Audi Q7

PHEV, Benzine, Diesel, u kiest!

Iedere Audi Q7 is voorzien van een tiptronic automaat en quattro aandrijving.

Audi Q8

Is een SUV-coupé wat voor u?

Deze vijfdeurs SUV-coupé is een lounge op wielen, met een ruim, luxueus en in hoge mate gedigitaliseerd interieur. De supermoderne bedieningsstructuur inclusief MMI touch response en spraaksturing, evenals de hightech navigatie, springen in het oog. Het onderstel en de aandrijflijn zorgen voor een koersvaste en wendbare auto, die ook uit de voeten kan waar het asfalt ophoudt.

Audi acties

Bekijk de lopende acties.

Taxa
Audi Excellente Deals

Audi De Waal is uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2023. Om dat te vieren pakken wij graag uit met speciale Audi acties. Profiteer snel want op=op!

Audi A1 Sportback (16)
Audi A1 private leaseactie

Tijdelijk private lease je de Audi A1 Sportback Pro Line vanaf slechts € 427 per maand. Dat is maar liefst € 42 korting per maand!

Audi A3 Demo Deal-2
Audi A3 private leaseactie

Alléén in 2023 stap je voor slechts € 489 p/m in de A3 Sportback. Met de korte looptijd van 24 maanden een wel héél aantrekkelijke actie. 

Header - Mobiel
Suit up met de Audi Q8 e-tron

Kies er dit jaar nog voor om de Audi Q8 e-tron te leasen via ALMN en ontvang Dutch Dandies outfit cadeau. 

Audi nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Audi nieuws.

RS Q e-tron Dakar
7 december 2023
Audi RS Q e-tron: op alle fronten doorontwikkeld voor Dakar 2024

In de aanloop naar de derde deelname aan de Dakar Rally heeft Audi het RS Q e-tron prototype op tal van punten verder verbeterd. Hij is nu nog veiliger, betrouwbaarder, comfortabeler, lichter, efficiënter.

audiq6e-tronmotorenproductie1
8 november 2023
Audi start productie elektromotoren voor PPE-platform in Győr

Audi is in zijn Hongaarse fabriek in Győr – ’s werelds grootste motorenfabriek – gestart met de productie van elektromotoren voor het Premium Platform Electric (PPE). 

Vernieuwde Audi Q4 e-tron (2)
28 september 2023
Vernieuwde Q4 e-tron: méér Audi voor aangescherpte prijzen vanaf € 54.865*

De vernieuwde Audi Q4 e-tron-range zet grote stappen op alle gebieden die bepalend zijn voor ontspannen elektrisch rijden. Met zijn standaard accupakket heeft hij een range van 547 kilometer**. Je rijd de Audi Q4 e-tron nu al vanaf € 54.865*.

Vernieuwde Audi Q4 e-tron (4)
21 september 2023
Vernieuwde Audi Q4 e-tron: krachtiger, grotere range en nóg meer rijplezier

Een aangescherpte afstemming van het onderstel, een vernieuwde en efficiëntere aandrijflijn, meer vermogen, een groter rijbereik tot 547 kilometer* en snellere laadtijden. 

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Audi.