Audi Q7

Ontdek de Q7

Audi Q7

Zelfverzekerd en comfortabel.

Kopen vanaf
€ 89.068
Business lease vanaf
€ 996
Bijtelling
22%

De krachtige Q7

De koets met stoelverwarming, HD-matrix LED-koplampen, mild-hybride-technologie en vier ringen. De Audi Q7. Als PHEV, krachtige diesel of benzine. U rijdt de Audi Q7 vanaf € 89.068.

Stoer & stijl

Een singleframe-grille, met verchroomde delen, laat zien dat u met een echte Audi SUV te maken hebt. De Audi Q7 straalt kracht uit. Dat komt onder andere door de grote bodemspeling. Hiermee kunt u gemakkelijk van de gebaande paden afwijken. Een stukje offroad gaan.

Een aangenaam interieur

Ruim. Comfortabel. Gemak. Het interieur van de Audi Q7 is heel veelzijdig. En u kunt het nog verder naar uw wens maken door nog meer opties. Denk aan een glazen panoramadak voor meer licht, het Premium Air Quality-pakket voor een subtiel geurtje en een betere luchtkwaliteit en S line pakket waarmee u de Q7 héél sportief maakt met onder andere sportstoelen en verlichte S-logo’s in de dorpels.

Elektronische veiligheid

Alleen al de hoge zit van de Audi Q7 zorgt voor meer veiligheid. En natuurlijk zijn er nog veel meer features die de Audi Q7 een uiterst veilige auto maken. Hij heeft diverse elektronische assistentiesystemen die het autorijden veiliger maken. Met adaptive drive assist werken bijvoorbeeld lane assist en adaptive cruise control samen.

Audi Q7

PHEV, Benzine, Diesel, u kiest!

Iedere Audi Q7 is voorzien van een tiptronic automaat en quattro aandrijving.

De uitvoeringen

De allermodernste techniek tilt autorijden in dit segment naar the next level: actieve rolstabilisatie, luchtvering, vierwielbesturing, grote touchscreens, aandrijflijnen met 48-volt mild-hybrid-technologie, HD-matrix led-koplampen met lasergrootlicht: het is allemaal mogelijk, standaard of optioneel.

Audi Q8

Is een SUV-coupé wat voor u?

Deze vijfdeurs SUV-coupé is een lounge op wielen, met een ruim, luxueus en in hoge mate gedigitaliseerd interieur. De supermoderne bedieningsstructuur inclusief MMI touch response en spraaksturing, evenals de hightech navigatie, springen in het oog. Het onderstel en de aandrijflijn zorgen voor een koersvaste en wendbare auto, die ook uit de voeten kan waar het asfalt ophoudt.

Audi acties

Bekijk de lopende acties.

Audi A1 financieringsactie
Audi A1 financieringsactie

Audi Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe Audi. 

Uw Audi op maat
Uw Audi op maat

Als u voor uw droom Audi gaat, wilt u natuurlijk dat deze 100% aansluit op uw wensen. Bij Audi De Waal stellen wij deze op maat voor u samen. Puur maatwerk. 

Taxa
Audi Excellente Deals

Audi De Waal is uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2023. Om dat te vieren pakken wij graag uit met speciale Audi acties. Tot en met 31 maart organiseren wij de Audi Excellente Deals.

20181122_095616
Audi A1 private lease vanaf € 429 per maand

Sportief, compact en luxe in één. Alles wat u van een Audi mag verwachten en dan ook nog eens extra scherp geprijsd. De Audi A1 Sportback is nu extra voordelig te private leasen vanaf € 429 per maand o.b.v. 36 maanden en 10.000 kilometer. 

Audi nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Audi nieuws.

Audi House of progress HERO
21 March 2023
Audi brengt merkwaarden tot leven in nieuw House of Progress

Nadat Audi in 2022 in diverse steden wereldwijd al tijdelijke Houses of Progress opende, heeft het merk zijn paviljoen in Autostadt Wolfsburg nu omgetoverd tot de enige permanente House of Progress-expositie. 

Q6 hero
16 March 2023
Audi test prototype Q6 e-tron in de vrieskou

De nagenoeg productierijpe Audi Q6 e-tron is een voorbode van het grootste modellenoffensief in de historie van Audi.

AUDI_VIP_16032023-30
16 March 2023
Veel belangstelling voor Audi Q8 e-tron tijdens VIP event

Tientallen klanten maakten donderdag 16 maart 2023 kennis met de Audi Q8 e-tron. Bij Audi De Waal in Geldermalsen kwamen zij alles te weten over ‘e-tron’.

audie-trongtcompetition
1 March 2023
Audi e-tron GT Competition overtreft zichzelf in looks en luxe

 De Audi e-tron GT is zonder enige twijfel één van de meest stijlvolle auto’s op de Nederlandse wegen. 

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Audi.