Audi Q7

Ontdek de Q7

Audi Q7

Zelfverzekerd en comfortabel.

Kopen vanaf
€ 87.573
Business lease vanaf
€ 996
Bijtelling
22%

De krachtige Q7

De koets met stoelverwarming, HD-matrix LED-koplampen, mild-hybride-technologie en vier ringen. De Audi Q7. Als PHEV, krachtige diesel of benzine. U rijdt de Audi Q7 vanaf € 87.573.

Stoer & stijl

Een singleframe-grille, met verchroomde delen, laat zien dat u met een echte Audi SUV te maken hebt. De Audi Q7 straalt kracht uit. Dat komt onder andere door de grote bodemspeling. Hiermee kunt u gemakkelijk van de gebaande paden afwijken. Een stukje offroad gaan.

Een aangenaam interieur

Ruim. Comfortabel. Gemak. Het interieur van de Audi Q7 is heel veelzijdig. En u kunt het nog verder naar uw wens maken door nog meer opties. Denk aan een glazen panoramadak voor meer licht, het Premium Air Quality-pakket voor een subtiel geurtje en een betere luchtkwaliteit en S line pakket waarmee u de Q7 héél sportief maakt met onder andere sportstoelen en verlichte S-logo’s in de dorpels.

Elektronische veiligheid

Alleen al de hoge zit van de Audi Q7 zorgt voor meer veiligheid. En natuurlijk zijn er nog veel meer features die de Audi Q7 een uiterst veilige auto maken. Hij heeft diverse elektronische assistentiesystemen die het autorijden veiliger maken. Met adaptive drive assist werken bijvoorbeeld lane assist en adaptive cruise control samen.

Audi Q7

PHEV, Benzine, Diesel, u kiest!

Iedere Audi Q7 is voorzien van een tiptronic automaat en quattro aandrijving.

De uitvoeringen

De allermodernste techniek tilt autorijden in dit segment naar the next level: actieve rolstabilisatie, luchtvering, vierwielbesturing, grote touchscreens, aandrijflijnen met 48-volt mild-hybrid-technologie, HD-matrix led-koplampen met lasergrootlicht: het is allemaal mogelijk, standaard of optioneel.

Audi Q8

Is een SUV-coupé wat voor u?

Deze vijfdeurs SUV-coupé is een lounge op wielen, met een ruim, luxueus en in hoge mate gedigitaliseerd interieur. De supermoderne bedieningsstructuur inclusief MMI touch response en spraaksturing, evenals de hightech navigatie, springen in het oog. Het onderstel en de aandrijflijn zorgen voor een koersvaste en wendbare auto, die ook uit de voeten kan waar het asfalt ophoudt.

Audi acties

Bekijk de lopende acties.

Audi A1 financieringsactie
Audi A1 financieringsactie

Audi Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe Audi. 

Audi Private Lease voordeel
Audi Private Lease voordeel

Rijden in een nieuwe Audi voor een vast maandbedrag? Dat kan met private lease! 

Uw Audi op maat
Uw Audi op maat

Als u voor uw droom Audi gaat, wilt u natuurlijk dat deze 100% aansluit op uw wensen. Bij Audi De Waal stellen wij deze op maat voor u samen. Puur maatwerk. 

financiering_audi_q7_q8
Scherpe financieringstarief Audi Q7 en Q8

Rijden in een nieuwe Audi Q7 of Audi Q8 is extra aantrekkelijk met een scherp financieringstarief. Het rentetarief is tijdelijk verlaagd naar slechts 4,99%. 

Audi nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Audi nieuws.

header
28 november 2022
De racer die Audi nooit eerder had: de S1 Hoonitron

De ‘one-of-a-kind’ S1 Hoonitron is uiterlijk gebaseerd op de legendarische Audi Sport quattro S1; technisch combineert hij serieuze autosporttechnologie met de elektrische aandrijflijn die Audi voor zijn serieproductiemodellen gebruikt.

header
18 november 2022
Puur, eenvoudig en consistent: de vier nieuwe ringen van Audi

In lijn met het nieuwe, elektrische tijdperk heeft Audi het beroemde beeldmerk met de vier ringen vernieuwd en gemoderniseerd. Designer André Georgi en merkstrategist Frederik Kalisch leggen uit wat het nieuwe merklogo voor Audi betekent.

Audi Q8 e-tron-1 1700x956
10 november 2022
Audi Q8 e-tron: nieuwe looks, verbeterde efficiency en range

De Audi Q8 e-tron luidt een volgende fase in het succes van de elektrische pionier in. De vernieuwde Q8 e-tron en Q8 Sportback e-tron hebben een sterk verhoogde actieradius en betere laadprestaties. 

afbeelding_audi_formule1
26 oktober 2022
Audi kiest Sauber als strategische partner voor Formule 1

Audi heeft de volgende belangrijke mijlpaal op weg naar deelname aan het FIA Formule 1 Wereldkampioenschap gerealiseerd. De Duitse autofabrikant heeft Sauber gekozen als strategische partner voor het project.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Audi.