Audi Q8

Ontdek de Q8

Audi Q8

Sportauto, coupé en SUV.

Kopen vanaf
€ 98.188
Private lease vanaf
€ 1.504
Business lease vanaf
€ 1.103
Bijtelling
22%

Expressief design van de Q8

De Audi Q8 biedt alles waar Audi bekend om staat: een expressief design, toonaangevende techniek en de kunst om ook de meest veeleisende mensen tevreden te stellen. Zijn sportieve uiterlijk borduurt voort op de lijnen van de oer-quattro en verwijst met de singleframe-grille naar de toekomst. Rijd weg in de Q8 vanaf € 98.188.

Sportief en stoer exterieurdesign

De nieuwe achthoekige singleframe-grille is de eyecatcher van de Q8. In combinatie met de voorspoiler en de grote, duidelijk aanwezige, luchtinlaten geeft de nieuwe grille de Q8 een zelfverzekerd gezicht. De elegant dalende daklijn gaat over in een vlakliggende achterklep. De achterstijlen steunen op de quattro-verbredingen in de spatborden, die op hun beurt ruimte bieden aan grote wielmaten. De grootste wielen meten maar liefst 22 inch. De doorlopende LED-strip die de achterlichten verbindt over het zwarte paneel, geven de achterzijde van de Q8 de stoere, sportieve looks.

Uitgebreide connectiviteit

De Audi Q8 heeft altijd het top infotainmentsysteem MMI navigatie plus aan boord, inclusief toegang tot Audi connect-toepassingen via een ingebouwde 4G-router en een geïntegreerde wifi-hotspot. Met de onlinediensten van Audi connect is het onder meer mogelijk om de navigatieroute aan te passen op basis van realtime gebeurtenissen. Met spraakbediening zijn diverse functies veilig en snel te activeren. De Audi Q8 is op die manier zelfs een beetje een slimme gesprekspartner.

Nog veiliger

Tijdens het parkeren, bij het rijden in stadsverkeer en gedurende snelwegritten zijn er assistentiesystemen die u ondersteunen in deze situaties. Zo is de Q8 standaard uitgerust met snelheidslimietherkenning, zodat er geen onverwachte boetes op de mat vallen. Lane departure warning zorgt ervoor dat u binnen de lijnen blijft rijden, om onveilige situaties te voorkomen en Audi Pre Sense treft in kritieke situaties bescherming bij een naderend ongeval. U kunt ervoor kiezen de assistentiesystemen aan te vullen met verschillende pakketten. Met assistentiepakket ‘Tour’ geniet u van het gemak van onder andere adaptive cruise control en verkeersbordherkenning. Met ‘Parking’ ervaart u de nieuwst technieken zoals topview 360° camera’s om gemakkelijk in te parkeren.

Audi Q8

Een sportieve rijbeleving

De Audi Q8 rijdt sportief, dynamisch en efficiënt. Elke Q8 heeft een progressieve besturing, wat inhoudt dat bij verder insturen de auto steeds directer reageert. Als optie is er vierwielbesturing, waarmee de achterwielen op lage snelheid vijf graden tegensturen voor een kleinere draaicirkel. Op hoge snelheid draaien de achterwielen voor extra stabiliteit tot vijf graden mee in dezelfde richting als de voorwielen. Over bijzondere technologie gesproken: de Q8 is een mild hybrid, waardoor hij voor zijn formaat verrassend efficiënt met brandstof omgaat.

De uitvoeringen

Maak uw Audi Q8 eigen met een uitvoeringen die bij u past.

Audi e-tron

Rijdt u liever volledig elektrisch?

Met zijn maximale actieradius van 441 kilometer is de Audi e-tron ideaal voor lange afstanden, bijvoorbeeld tijdens een weekendje weg of in de vakantie, maar ook voor woon-werk verkeer. De grote accu maakt reizen gemakkelijk en stressvrij. De Audi e-tron is leverbaar vanaf € 67705.

Audi acties

Bekijk de lopende acties.

Audi A1 financieringsactie
Audi A1 financieringsactie

Audi Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe Audi. 

Uw Audi op maat
Uw Audi op maat

Als u voor uw droom Audi gaat, wilt u natuurlijk dat deze 100% aansluit op uw wensen. Bij Audi De Waal stellen wij deze op maat voor u samen. Puur maatwerk. 

Taxa
Audi Excellente Deals

Audi De Waal is uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2023. Om dat te vieren pakken wij graag uit met speciale Audi acties. Tot en met 31 maart organiseren wij de Audi Excellente Deals.

20181122_095616
Audi A1 private lease vanaf € 429 per maand

Sportief, compact en luxe in één. Alles wat u van een Audi mag verwachten en dan ook nog eens extra scherp geprijsd. De Audi A1 Sportback is nu extra voordelig te private leasen vanaf € 429 per maand o.b.v. 36 maanden en 10.000 kilometer. 

Audi nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Audi nieuws.

Audi House of progress HERO
21 maart 2023
Audi brengt merkwaarden tot leven in nieuw House of Progress

Nadat Audi in 2022 in diverse steden wereldwijd al tijdelijke Houses of Progress opende, heeft het merk zijn paviljoen in Autostadt Wolfsburg nu omgetoverd tot de enige permanente House of Progress-expositie. 

Q6 hero
16 maart 2023
Audi test prototype Q6 e-tron in de vrieskou

De nagenoeg productierijpe Audi Q6 e-tron is een voorbode van het grootste modellenoffensief in de historie van Audi.

AUDI_VIP_16032023-30
16 maart 2023
Veel belangstelling voor Audi Q8 e-tron tijdens VIP event

Tientallen klanten maakten donderdag 16 maart 2023 kennis met de Audi Q8 e-tron. Bij Audi De Waal in Geldermalsen kwamen zij alles te weten over ‘e-tron’.

audie-trongtcompetition
1 maart 2023
Audi e-tron GT Competition overtreft zichzelf in looks en luxe

 De Audi e-tron GT is zonder enige twijfel één van de meest stijlvolle auto’s op de Nederlandse wegen. 

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Audi.