Vernieuwde Audi Q8 (6)

Ontdek de Q8

Audi Q8

Sportauto, coupé en SUV.

Vernieuwde Q8 is next level in design, technologie en elegantie

De vernieuwde Audi Q8 biedt alles waar Audi bekend om staat: een expressief design, toonaangevende techniek en de kunst om ook de meest veeleisende mensen tevreden te stellen. Het exterieurdesign is op tal van fronten vernieuwd en er zijn nieuwe velgdesigns, lakkleuren en interieuropties beschikbaar. Naast nieuwe verlichtingstechnologie met HD Matrix LED-koplampen inclusief grootlicht met lasertechnologie wordt ook het motorenaanbod verder verfijnd. Het leveringsprogramma van de Audi Q8 voor Nederland wordt inclusief alle specificaties en prijzen in een later stadium bekendgemaakt.

Sportief en stoer exterieurdesign

De herziene grille met honingraatstructuur en de standaard in contrastkleur uitgevoerde diffusors aan de voor- en achterzijde springen er echt uit bij het design van de vernieuwde Q8. Met name de vernieuwde lichtsignatuur in de koplampen en achterlichtunits, die optioneel leverbaar zijn met OLED-technologie kenmerken de vernieuwde Audi Q8.

Audi virtual cockpit: nu in Full HD

Met de nieuwe update breidt Audi ook het aanbod qua apps uit. Met regelmatige software-updates en een groeiend aanbod van apps is verdere individualisering van het infotainmentsysteem mogelijk. In het kader van rijhulpsystemen heeft vooral de Audi virtual cockpit een flinke upgrade gekregen. Deze geeft nu alle waarschuwingen en verkeersinformatie weer in verbluffende Full HD-kwaliteit. 

Het leveringsprogramma van de Audi Q8 voor Nederland wordt inclusief alle specificaties en prijzen in een later stadium bekendgemaakt. IK DENK NIET DAT DIT HIER MOET

HD Matrix LED-verlichting met lasertechnologie

De Audi Q8 is een expressieve SUV-coupé die trouw is aan de ontwerptaal van Audi. De korte overhangen en de lange wielbasis zorgen voor elegante proporties die naar wens kunnen worden geaccentueerd met opvallende exterieurkleuren en velgen. Het S line exterieurpakket, wat een grill met honingraatstructuur biedt is optioneel te verkrijgen.

De LED-koplampen met hoge intensiteit zorgen ervoor dat de weg vóór de Q8 standaard wordt verlicht. Verder is de Q8 ook voorzien van digitale dagrijverlichting. Dit geeft de Q8 een karakteristieke en onmiskenbare uitstraling doordat de gebruiker via de MMI uit vier lichtsignaturen kan kiezen. 

Sportieve Audi SQ8 met V8 TFSI-benzinemotor

De vernieuwde Audi SQ8 TFSI imponeert van buitenaf meer dan ooit, dankzij de nieuw ontworpen voorspoiler, sportieve diffusor en het indrukwekkende uitlaatsysteem. De SQ8 is te herkennen aan de grille met L-vormige sleuven. De grotere luchtinlaten zijn voorzien van honingraatstructuur over het hele oppervlak van de grille. Opnieuw is de SQ8 TFSI voorzien van een vier liter achtcilinder benzinemotor (373 kW/507 pk) met snel schakelende achttraps tiptronic-automaat en quattro permanente vierwielaandrijving. Met deze motor accelereert de SQ8 TFSI in slechts 4,1 seconden naar 100 km/u, met een elektronisch begrensde topsnelheid van 250 km/u. De vernieuwde SQ8 TFSI beschikt standaard over innovatieve cilinderuitschakeling wanneer niet al het vermogen wordt aangesproken.

Sakhir Gold, Ascari Blue en Chili Red

De optioneel verkrijgbare Black en Black Plus-pakketten voorzien de Audi Q8 van opvallende, hoogglans zwarte accenten rondom de grille, de raamlijsten en de voor- en achterbumper. Om het karakter van de Q8 verder te benadrukken, zijn er drie nieuwe metallickleuren beschikbaar: Sakhir Gold, Ascari Blue en Chili Red. Daarnaast is het velgassortiment uitgebreid met vijf nieuwe designs, die in maat variëren van 21 tot 23 inch. De stiksels op de stoelbekleding zijn bij de instapversie voortaan standaard in een contrasterende grijze kleur uitgevoerd. Voor het interieur is er de keuze uit negen decoratieve accenten.

Audi nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Audi nieuws.

q6e-tron-sq6e-tron
11 april 2024
Audi Q6 e-tron: Voorsprong door techniek is nu te bestellen

De nieuwe Audi Q6 e-tron-modellen met het 100 kWh accupakket en quattro vierwielaandrijving zijn met ingang van vandaag te bestellen bij De Waal Autogroep.

audis3limousine2
9 april 2024
De vernieuwde Audi S3: de ‘hot hatch’ en ‘hot notch’ volgens Audi

Dankzij een groot aantal upgrades is de Audi S3 nu beter dan ooit.

a3allstreet-a3sportback
4 april 2024
Vernieuwde Audi A3 Sportback, Limousine en allstreet nu te configureren en te bestellen

De nieuwe Audi A3 Sportback, Limousine en allstreet zijn nu naar eigen wens en smaak samen te stellen. Ook zijn alle modellen met ingang van vandaag te bestellen bij De Waal Autogroep.

a241258-large
2 april 2024
Het Premium Platform Electric van Audi: Voorsprong door Techniek op zijn best

De  Audi Q6 e-tron het eerste model van Audi op het Premium Platform Electric (PPE), dat in samenwerking met Porsche is ontwikkeld.