Audi Q8

Ontdek de Q8

Audi Q8

Sportauto, coupé en SUV.

Kopen vanaf
€ 94390
Private lease vanaf
€ 1352
Business lease vanaf
€ 1103 p.m.
Bijtelling
22%

Expressief design van de Q8

De Audi Q8 biedt alles waar Audi bekend om staat: een expressief design, toonaangevende techniek en de kunst om ook de meest veeleisende mensen tevreden te stellen. Zijn sportieve uiterlijk borduurt voort op de lijnen van de oer-quattro en verwijst met de singleframe-grille naar de toekomst. Rijd weg in de Q8 vanaf € 94390.

Sportief en stoer exterieurdesign

De nieuwe achthoekige singleframe-grille is de eyecatcher van de Q8. In combinatie met de voorspoiler en de grote, duidelijk aanwezige, luchtinlaten geeft de nieuwe grille de Q8 een zelfverzekerd gezicht. De elegant dalende daklijn gaat over in een vlakliggende achterklep. De achterstijlen steunen op de quattro-verbredingen in de spatborden, die op hun beurt ruimte bieden aan grote wielmaten. De grootste wielen meten maar liefst 22 inch. De doorlopende LED-strip die de achterlichten verbindt over het zwarte paneel, geven de achterzijde van de Q8 de stoere, sportieve looks.

Uitgebreide connectiviteit

De Audi Q8 heeft altijd het top infotainmentsysteem MMI navigatie plus aan boord, inclusief toegang tot Audi connect-toepassingen via een ingebouwde 4G-router en een geïntegreerde wifi-hotspot. Met de onlinediensten van Audi connect is het onder meer mogelijk om de navigatieroute aan te passen op basis van realtime gebeurtenissen. Met spraakbediening zijn diverse functies veilig en snel te activeren. De Audi Q8 is op die manier zelfs een beetje een slimme gesprekspartner.

Nog veiliger

Tijdens het parkeren, bij het rijden in stadsverkeer en gedurende snelwegritten zijn er assistentiesystemen die u ondersteunen in deze situaties. Zo is de Q8 standaard uitgerust met snelheidslimietherkenning, zodat er geen onverwachte boetes op de mat vallen. Lane departure warning zorgt ervoor dat u binnen de lijnen blijft rijden, om onveilige situaties te voorkomen en Audi Pre Sense treft in kritieke situaties bescherming bij een naderend ongeval. U kunt ervoor kiezen de assistentiesystemen aan te vullen met verschillende pakketten. Met assistentiepakket ‘Tour’ geniet u van het gemak van onder andere adaptive cruise control en verkeersbordherkenning. Met ‘Parking’ ervaart u de nieuwst technieken zoals topview 360° camera’s om gemakkelijk in te parkeren.

Audi Q8

Een sportieve rijbeleving

De Audi Q8 rijdt sportief, dynamisch en efficiënt. Elke Q8 heeft een progressieve besturing, wat inhoudt dat bij verder insturen de auto steeds directer reageert. Als optie is er vierwielbesturing, waarmee de achterwielen op lage snelheid vijf graden tegensturen voor een kleinere draaicirkel. Op hoge snelheid draaien de achterwielen voor extra stabiliteit tot vijf graden mee in dezelfde richting als de voorwielen. Over bijzondere technologie gesproken: de Q8 is een mild hybrid, waardoor hij voor zijn formaat verrassend efficiënt met brandstof omgaat.

De uitvoeringen

Maak uw Audi Q8 eigen met een uitvoeringen die bij u past.

Audi e-tron

Rijdt u liever volledig elektrisch?

Met zijn maximale actieradius van 441 kilometer is de Audi e-tron ideaal voor lange afstanden, bijvoorbeeld tijdens een weekendje weg of in de vakantie, maar ook voor woon-werk verkeer. De grote accu maakt reizen gemakkelijk en stressvrij. De Audi e-tron is leverbaar vanaf € 67705.

Audi acties

Bekijk de lopende acties.

Audi A1 financieringsactie
Audi A1 financieringsactie

Audi Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe Audi. 

Audi Private Lease voordeel
Audi Private Lease voordeel

Rijden in een nieuwe Audi voor een vast maandbedrag? Dat kan met private lease! 

Uw Audi op maat
Uw Audi op maat

Als u voor uw droom Audi gaat, wilt u natuurlijk dat deze 100% aansluit op uw wensen. Bij Audi De Waal stellen wij deze op maat voor u samen. Puur maatwerk. 

Audi nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Audi nieuws.

audiampionity1-mobile
24 november 2021
IONITY-netwerk versterkt Audi's elektro-offensief door forse uitbreiding

IONITY gaat zo’n 700 miljoen euro investeren om tegen 2025 meer dan 5.000 extra snelladers te installeren.

Audi e-tron GT
10 november 2021
Audi e-tron GT wint Gouden Stuurwiel voor 'mooiste auto van het jaar'

De Audi e-tron GT is verkozen tot mooiste auto van het jaar en won die onderscheiding tijdens de gerenommeerde Duitse Gouden Stuurwiel-verkiezing.

Audi A8 Facelift
2 november 2021
Vernieuwde Audi A8: representatieve look en innovatie technologieën in het topsegment

Met een vernieuwd design voor het front en de achterzijde plus innovatieve technologieën onderstreept Audi de ‘presence’ en sportieve elegantie van de vernieuwde Audi A8.

Audi RS3
19 juli 2021
Nieuwe Audi RS 3: vijfcilinder powerhouse voor elke dag

Met de nieuwe RS 3 Sportback en RS 3 Limousine tilt Audi het veelgeprezen RS 3-concept naar een next level.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Audi.