IMG_6061

Komt u de kracht en het design zelf ervaren?

VIP event Audi Q8 e-tron

Donderdag 16 maart | ochtend & middag | Audi De Waal Geldermalsen

Komt u langs?

Graag nodigen wij u uit om kennis te komen maken met de nieuwe Audi Q8 e-tron. U bent op donderdag 16 maart van harte welkom bij Audi De Waal Geldermalsen tijdens ons speciale VIP event. Kom alles te weten over de nieuwe Q8 e-tron, maar ook over de Q4 e-tron en e-tron GT. 

U kunt kiezen uit een ochtend- of middagsessie. In een excellente ambiance dompelen wij u onder in de elektrische wereld van Audi. Wij zorgen voor een lekker broodje.

Luxe broodjes Audi

Dit kunt u beleven!

Onze Audi-specialist Onno presenteert u de volledige elektrische Audi line-up. Zo komt u alles te weten over de Audi Q8 e-tron, Q4 e-tron en e-tron GT. Uiteraard kunt u deze modellen uitvoerig zelf ervaren in onze showroom. In 2 uur tijd nemen wij u mee in de wereld van Audi, De Mobiliteit voor Morgen en is onze partner op het gebied van laadoplossing (Ecoleon) aanwezig voor al uw vragen. Uiteraard kunt u genieten van een hapje en drankje. Zien wij u 16 maart?

Nu bij alle e-tron modellen

Gratis laadpaal cadeau

Leaset u in de maand maart een Audi Q4 e-tron, Q8 e-tron of e-tron GT via ALMN? Dan ontvangt u een Ecoleon laadpaal t.w.v. € 1.000 (excl. BTW) cadeau! Deze actie is alleen geldig als u een Full Operationeel Lease contract afsluit bij ALMN. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden.

Audi Q8 e-tron (7)

Ja, ik meld mij aan voor het VIP event

Donderdag 16 maart - ochtend (11.00 - 13.00 uur) - middag (13.00 - 15.00 uur)

Vul hieronder uw gegevens in en kies voor de ochtend of middagsessie. Graag tot ziens!