header_cupra_born

Ontdek de elektrische Born

CUPRA Born

100% elektrisch. 100% prestatie

Kopen vanaf
€ 36.940
Private lease vanaf
€ 499
Business lease vanaf
€ 539
Bijtelling
16%

Duurzame sportieveling

Ga voor volledig elektrisch in een zeer sportieve stijl. De CUPRA Born kent niet alleen een excentriek design, maar zit ook vol innovatieve systemen. De elektrische Born kent maximaal 231 pk en 310 Nm. U gaat van 0 naar 50 km/h in slechts 2,6 seconden. Gaat jouw hart al sneller kloppen van de CUPRA Born? Bekijk alle eigenschappen van deze elektrische Spanjaard hieronder. De CUPRA Born is nog leverbaar in 2022.

Excentriek en herkenbaar design

Wie goed naar de CUPRA Born kijkt, zal daar vast en zeker kenmerken en designpunten van de Volkswagen ID.3 in terugzien. Echter gaat de CUPRA Born nog een stap verder in excentriciteit en sportiviteit. De koperkleurige afwerking in de velgen, bumper en logo geven al een fantastische look aan de Spaanse auto. Voeg daar de scherpere lijnen van de koplampen aan toe en de Born oogt direct ook een stuk sportiever.

Sportief interieur

Niet alleen het exterieur kent een sportief design, ook het interieur is voorzien van sportieve elementen om u zo comfortabel en sportief mogelijk te laten rijden in de CUPRA Born. De focus van het interieur ligt op beleving en emotie, met een sportstuur, koperkleurige accenten en hoogwaardige materialen. Het multifunctionele sportstuur ligt stevig in de hand. Voorin is het interieur afgewerkt met kuipstoelen voor een stijlvol en duurzaam karakter.

Veiligheid voorop bij de CUPRA Born

Er zijn genoeg veiligheidssystemen waar de CUPRA Born in voorzien is. Zo kent de CUPRA Born Keyless Entry, head up display, parkeerassistent en uitparkeerassistent. Daarnaast kunt u comfortabel de weg op met Predictive Adaptive Cruise Control en verschillende hulpmiddelen als Lane Assist en verkeerstekenherkenning.

100% elektrisch

De CUPRA Born is 100% elektrisch aangedreven en beschikt over een 231pk sterke elektromotor. De elektromotor heeft een actieradius van 550 kilometer. Mocht de elektromotor toch leeg zijn, niet getreurd. De CUPRA Born kan op veel plekken opgeladen worden, zo ook bij u thuis.

design exterieur cupra born

Uitvoeringen

Volkswagen ID.4

Elektrisch, maar toch een maatje groter?

Bent u al overtuigd van elektrisch rijden, maar wilt u toch liever een maatje groter? Dan is de Volkswagen ID.4 wellicht iets voor u. De ID.4 is de eerste elektrische SUV van Volkswagen en biedt meer dan genoeg ruimte voor het gehele zin. Ontdek de Volkswagen ID.4

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe CUPRA.

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease