formentorhero

Een pure CUPRA

CUPRA Formentor

De hybride cross-over van CUPRA

De CUPRA Formentor bevat het beste van twee werelden. De verbrandingsmotor wordt ondersteund door een elektromotor die een elektrische actieradius biedt tot 58 kilometer. Ruim genoeg dus voor je dagelijkse boodschappen of de rit naar het werk. Kies en combineer, zonder in te leveren.

Een elegante cross-over

Scherpe lijnen, een exclusieve matte kleur en koperkleurige velgen geven de bolide een stijlvolle en sportieve uitstraling. Deze sportiviteit komt helemaal terug in het interieur en de prestaties. De CUPRA Formentor wordt aangedreven door een maximaal 245 pk sterke hybride motor welke je binnen 7 seconden op de 100 km/h brengt.

Dynamisch interieur

Ontdek dat krachtig ook comfortabel kan zijn met de luxe Petrol Blue lederen sportstoelen en het unieke sportstuur. Stel de Digital Cockpit volledig in naar jouw wens. Kies voor de special CUPRA Sport View waarmee de toerenteller een prominente rol krijgt en je wordt geïnformeerd over de trekkracht, G-krachten en turbodruk. Speel daarnaast je favoriete playlist af en ervaar ultiem geluid met het BeatsAudi sound system. Geheel in CUPRA stijl.

Formentor_lifestyle

Veilig, vertrouwd en van nu

Manoeuvreer je soepel op drukke wegen en in smalle parkeerplekken dankzij de dodehoeksensor, voetgangersbescherming en parkeerassistent. De Formentor zorgt voor volledige ontspanning dankzij een automatische licht- en regensensor, Predictive Cruise Control en Front en Lane Assist. Zo kan jij je ogen de hele tijd op de weg houden. 

Connected rijden

Stap meteen comfortabel in dankzij CUPRA Connect. Verwarm of koel de Formentor van tevoren, bepaal wanneer je wil opladen en ontgrendel je deuren. Allemaal op afstand.

Cupra Formentor connectiviteit

De uitvoeringen

De CUPRA Formentor heeft al alles wat je nodig hebt. Voor welke uitvoering ga jij?

CUPRA Formentor op voorraad

 

elektrische cupra born

Maatje kleiner?

Deze duurzame sportieveling kent niet alleen een excentriek design, hij zit ook vol innovatieve systemen. Laat je niet verleiden door zijn compacte uitstraling, de CUPRA Born gaat van 0 naar 50 km/h in slechts 2,6 seconden. Laat hij jouw hart al sneller kloppen? 

Brochures en prijslijsten

Alles over jouw nieuwe Formentor.