Header met logo mobiel

Van Oort Transport over de ID. Buzz: "Markante uitstraling en super rijervaring"

Op de Nederlandse wegen zien we steeds vaker de iconische Volkswagen ID. Buzz rijden. De Waal Autogroep heeft sinds de marktintroductie afgelopen december al heel wat buzzen de weg op gezet. Een succes, in onze ogen. En hoe ervaren onze klanten dat zelf? Wij vragen het aan ze in deze serie: De ID. Buzz in de praktijk.  

DSCF3957

Van Oort Transport, uit Eck en Wiel, verzorgt transport, opslag en verhuizingen voor bedrijven en particulieren. Afgelopen april namen ze hun Volkswagen ID. Buzz Cargo in gebruik. Vanuit Tiel leverden wij de Candy White bestickerde elektrische bedrijfswagen. Hoe bevalt het Van Oort na 4 maanden gebruik van de ID. Buzz? We vragen het Simon van Oort. Eigenaar van het Betuwse transportbedrijf.

“We gebruiken de ID. Buzz vooral voor taxaties. Onze medewerkers rijden er dan mee naar klanten. Zo leggen we van tevoren vast wat er door ons verhuisd mag worden. Daarnaast zetten we ‘m ook in om verhuishulpmiddelen (denk aan dozen, inpakpapier en garderobeboxen) te bezorgen en weer retour te halen,” legt Van Oort uit.

DSCF3983

Van Oort vertelt waarom hij voor zijn bedrijf koos voor deze elektrische Volkswagen Bedrijfswagen. “Het is echt een blikvanger door die markante uitstraling. En daarnaast is het voor ons belangrijk om duurzame keuzes te maken. Dat doen we met de ID. Buzz. De actieradius en het goede imago van het merk heeft voor ons ook meegespeeld in de keuze.”

De medewerkers van het bedrijf vinden de rijervaring super. “We hebben de ID. Buzz besteld zonder er ook maar een meter mee te hebben gereden. Dat heeft goed uitgepakt. Het is een heel fijne auto om mee onderweg te zijn. De opgegeven actieradius komt overeen met de werkelijkheid. Dat maakt de Volkswagen ID. Buzz Cargo voor ons ook zeer goed inzetbaar.”

Achterkant ID.Buzz

Nog meer praktijkervaringen!

ID.Buzz IMS (5)
De ID. Buzz in de praktijk: Van Doorn

Van Doorn nam in juli 2023 de eerste Volkswagen ID. Buzz Cargo in ontvangst. Het Geldermalsens bedrijf heeft vier in stijl bestickerde ID. Buzzen rondrijden. Kees-Arie Visser - materiaalbeheerder - vertelt over hun ervaringen. 

ID. Buzz Van Doesburg-5
De ID. Buzz in de praktijk: Van Doesburg Woninginrichting

Van Doesburg Woninginrichting rijdt intussen ruim 3 maanden in de ID. Buzz. Vanuit De Waal Gorinchem leverden wij het bedrijf uit Meerkerk deze elektrische bedrijfswagen. Lees hier hoe het bevalt. 

Ga jij ook voor een markante uitstraling?

Bekijk de voorraad Volkswagen ID. Buzz Cargo hier.