Leasen

Voor de zakelijke en particuliere rijder

Leasen 

Leasen met vrij keuze in onderhoud, reparatie en verzekering.

Leasen bij De Waal Autogroep

Voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder bieden wij lease mogelijkheden. Zo kun je als particulier een private lease auto rijden en als zakelijke rijder kiezen tussen Full of Netto operational lease, financial lease en shortlease. Zo is er voor iedere bestuurder een passende auto.

Private lease

Private lease

Voor de particuliere rijder. Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. 

Zakelijke lease

Voor de zakelijke rijder en werkgevers zijn er verschillende manieren om een auto te leasen. Het grote verschil tussen financial- en operational lease, de meest voorkomende leasevormen, is het wel of niet hebben van het economisch eigendom. Als financial lease klant ligt het economisch eigendom bij jou. Om deze reden moet de investering worden geactiveerd op jouw bedrijfsbalans. Bij Full operational lease betaal je een vast bedrag per maand voor het gebruik van de bedrijfsauto, exclusief brandstofkosten. Zowel de financiering als het beheer van jouw personen- en bedrijfsauto’s brengt je bij ons onder.

Full operational lease