Bedankt dat je er was!

Een geslaagde Technician Experience

4 april 2023

We kijken terug op een zeer geslaagde Technician Experience. Ruim 40 bezoekers kwamen 28 maart naar Geldermalsen om kennis te maken met de toekomst van het vak autotechnicus. Presentator Alberto sprak met onze interne opleider Ton de Haas en hij interviewde onze Hoogvolt Specialist Maikel Nendels. 

Na de presentatie was het tijd om de werkplaats in te gaan. Onder het genot van een vers gebakken hamburger en een frisje kon men sleutelen aan de nieuwste technieken. Wie plaatst het snelst een distributieriem? Wie kan het beste een airco-storing oplossen? Op een praktische en speelse manier konden de bezoekers kennis maken met de technieken.

Bekijk de foto's en video terug voor een sfeerimpressie.

Thumbnail_YT_tech_exp

Prijs voor de snelste raceronde

Op de racesimulatoren werd met een Audi R8 over het circuit van Zandvoort geracet. Degenen met de snelste raceronde ontvingen een leuke prijs. René was de winnaar van een Audi e-tron GT modelauto met zijn raceronde van 1.41.519. 

Sleutelen onder hoogvolt

Door middel van een VR opstelling konden de bezoekers ervaren hoe het was om de sleutel aan een elektrische auto. Maar dan zonder gevaar van elektrische schokken!

Een tevreden gevoel!

We hebben veel interessante gesprekken gevoerd met autotechnici en autotechnici in de dop. Hopelijk hebben we veel mensen geïnspireerd en warm kunnen maken voor dit prachtige vak. Ben je benieuwd naar onze werkplaats vacatures? Bekijk ons aanbod hieronder of stel direct je vraag via WhatsApp.

Onze werkplaats vacatures

2560 x 1200 monteur Volkswagen Henk-Jan
Hoogvolt Expert Volkswagen

In deze rol onderhoud, repareer en installeer jij hoogspanningssystemen in elektrische Volkswagens. Je zorgt daarbij altijd voor een veilige en efficiënte werkomgeving. 

Leer-ze-kennen_desktop
Technisch Specialist Audi

Geldermalsen - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s? En doe je dat het allerliefste aan het sterke merk Audi? In Geldermalsen hebben we in onze hightech werkplaats een plekje vrij voor een Technisch Specialist.

Audi Geldermalsen Monteur 1700x956
Eerste Autotechnicus Audi

Geldermalsen - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s en gaat jouw hart sneller kloppen van Audi en al helemaal als ze elektrisch zijn? Bij Audi De Waal in Geldermalsen zoeken wij een Eerste Autotechnicus Audi.

Monteur - Druten 1700x956
Technisch specialist in opleiding

Geldermalsen - Audi De Waal is een perfect leerbedrijf om een gekwalificeerd technische specialist te worden. Een technisch specialist voert veelvoorkomende reparaties, onderhoud en diagnoses uit.

AUDI_WERKPLAATS_16032023-10
Leerling monteur Audi

Geldermalsen - Je kunt in deze functie bij Audi De Waal al werkend leren. De Audi's van onze klanten worden aan jou toevertrouwd. Samen met andere monteurs zorg jij ervoor dat ze stuk voor stuk in een topconditie de werkplaats weer verlaten.

Werkplaats Druten 7 1700x956
Eerste Autotechnicus

Druten - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2024 vindt in een auto en word je net zo blij van een klassieke Volkswagen Kever?

Werkplaats Druten 3 1700x956
Technisch Specialist

Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s van sterke merken zoals Audi en Volkswagen? Bij De Waal zoeken wij een Technisch Specialist.

Werkplaats Druten 5 1700x956
Eerste Autotechnicus

Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2024 vindt in een auto en word je net zo blij van een klassieke Volkswagen Kever? Bij De Waal zoeken we jou!