Header_mobiel

7 mei 2024

Flink bedrag opgehaald voor stichting Mannen voor Mannen

65 equipes aan de start, een lekker zonnetje, gezelligheid en vooral veel enthousiasme. Op zaterdag 20 april organiseerden OFM. en De Waal Autogroep samen de eerste rally: een onvergetelijke dag mét een mooie opbrengst voor het goede doel.

4G0A4464

€ 50 van het inschrijfgeld van iedere equipe ging naar de Stichting Mannen voor Mannen. Een stichting die onderzoek naar prostaatkanker bekostigd. Tijdens de rally werden gesponsorde items geveild. Van een weekend in een Audi rijden tot een kledingcheque van OFM. en een ‘Audi Sport’ horloge. In totaal leverde dit maar liefst € 4.500 op voor de Stichting Mannen voor Mannen.

De rally is georganiseerd door De Waal Autogroep en OFM. Met allebei de roots in de Betuwe, winkels waar iedereen uit de regio zijn weg wel naar toe vindt, was het een meer dan logische stap om een samenwerking aan te gaan. Iedereen was welkom om deel te nemen aan de rally. Of men nu een klassieker in de schuur had staan, een simpele ‘daily’ of een snelle sportwagen.

OFM. en De Waal Autogroep willen hierbij alle deelnemers bedanken voor hun deelname aan deze mooie rally. Er is héél veel genoten. 

Via de button bekijk je alle foto's en de aftermovie van deze geslaagde dag.