HERO-OFM-mobiel

27 juni 2023

Samenwerking tussen OFM. en De Waal Autogroep

OFM. (voorheen bekend als Only For Men) heeft afgelopen Vaderdag het startschot gegeven voor de OFM. Ride Series 2023-2024. De Waal Autogroep is hier samen met leasemaatschappij ALMN, De Waal Autoverhuur en Škoda Nederland trotse mobiliteitspartner van en heeft de ploegleiderswagen geleverd. 

Marketing manager Rini Ton, van De Waal Autogroep, zegt over de samenwerking: “De Waal en OFM. hebben hun roots in De Betuwe liggen. Naast dat het klantportfolio overlap heeft hebben beide merken vergelijkbare kernwaarden en maatschappelijke doelstellingen.”

 “OFM. en De Waal hebben al jaren een sterke band als het om mobiliteitsoplossingen gaat. Net zoals de band tussen Škoda en de wielersport sterk is. Eén plus één is drie! Trots op het feit dat de unieke eventpropositie van OFM. op wielervlak ook krachtig wordt ondersteund met een schitterende Škoda Enyaq Coupé iV in als ploegleiderswagen van het OFM. Cycling Team,” aldus Menno Dings, Head of Brand, Marketing & eCommerce bij OFM. 

De Škoda Enyaq Coupé iV wordt tijdens de OFM. Rides ingezet als ploegleiderswagen. Deze uniek bestickerde elektrische auto dient het komende halfjaar bij alle toertochten van OFM.

In 2013 richtte OFM de stichting Mannen voor Mannen op met het doel om een bijdrage te leveren in de strijd tegen prostaatkanker. Het geld wat wordt opgehaald met de OFM. Ride Series, gaat volledig naar het goede doel. 

Toertocht De Waal Autogroep

Afgelopen weekend is de Enyaq Coupé iV óók ingezet voor de eerste toertocht van De Waal Autogroep. 15 medewerkers van De Waal Autogroep, ALMN, De Waal Autoverhuur en Schadenet Rivierenland vormden gezamenlijk een compact peloton en fietsten een mooie route van 90 kilometer door de regio.

De Enyaq reed voor het peloton uit. De ID. Buzz werd ingezet als 'buzzem'wagen. Gelukkig is deze maar één keer ingezet; bij een lekke band vlak voor de lunchpauze.