Electric Roadshow 2022 2560x900

5 juli 2022

Succesvolle Electric Roadshow bij De Waal Autogroep

We kijken terug op een succesvolle editie van onze Electric Roadshow. Van 23 tot en met 29 juni trokken vijf verschillende elektrische modellen langs al onze vestigingen. De Roadshow begon in Gorinchem en ging verder naar Geldermalsen, Tiel, Zaltbommel, Culemborg en Druten.

Meer dan veertig klanten hadden zich aangemeld en maakten in één uur tijd meerdere proefritten in onze elektrische modellen. Op deze manier konden ze kennis maken met de modellen en een goede vergelijking maken van welke wagen het beste bij hun past. Ze konden proefrijden in de Audi Q4 e-tron, Volkswagen ID.4, Škoda ENYAQ iV en de Audi e-tron 55.

En de Electric Roadshow kende een primeur. Onze klanten konden namelijk voor de eerste keer proefrijden in de spiksplinternieuwe Škoda ENYAQ Coupé iV RS. Deze sportieveling heeft Škoda begin van dit jaar gepresenteerd. Alle uitvoeringen van de ENYAQ Coupé iV zijn inmiddels allemaal te bestellen.

Wilt u ook elektrisch rijden ervaren? Plan dan een vrijblijvende proefrit in het model van uw keuze en laat u overtuigen.

Electric Roadshow 2022 2 1700x956