Volkswagen ID.3 Totality

29 oktober 2020

Totality neemt eerste elektrische auto’s in ontvangst

De Waal Autogroep heeft in samenwerking met Autolease Midden Nederland de eerste volledig elektrische auto’s aan Totality afgeleverd. Al ruim 10 jaar bestaat er een mooie driehoeksverhouding tussen de drie bedrijven. Met de levering van 3 Volkswagen ID.3 heeft Totality de stap naar elektrificatie gezet.

Totality is specialist in detachering binnen de bancaire sector. In de afgelopen jaren hebben we het wagenpark zien groeien naar inmiddels 27 Volkswagens. De samenwerking begon in 2010 met het leveren van de Volkswagen Polo. Door 3x een elektrische ID.3 aan het wagenpark toe te voegen, zet Totality een stap in de groene richting.

De Volkswagen ID.3 sprak Totality vanaf het begin al aan. “Het is een innovatieve auto met een zeer mooi design en goede techniek,” stelt directeur Robbert de Groot. Het lage bijtellingspercentage van slechts 8% maken de auto’s nog aantrekkelijker.

Ruim op voorraad

Wilt u, net zoals de medewerkers van Totality, rijden in een volledig elektrische Volkswagen ID.3? Bekijk dan direct onze voorraad. U vindt daar een ruim aanbod van verschillende Volkswagens ID.3. Heeft u nog vragen of twijfels over elektrisch rijden? Wij bieden u graag een vrijblijvende whitepaper aan om de voordelen van elektrisch rijden te ontdekken.