AUDI Q4 E-tron

23 april 2021

Audi Q4 e-tron: verkoop gestart

De Audi Q4 e-tron maakt elektrisch rijden bij Audi voor een breed publiek toegankelijk. Binnen een compact, herkenbaar en gestroomlijnd design biedt hij opmerkelijk veel binnenruimte. Feitelijk combineert de Q4 e-tron het formaat van een Audi Q3 met de binnenruimte van een Audi Q7. Het gedigitaliseerde interieur maakt de bediening eenvoudig en dankzij 100% connectiviteit zijn veel online diensten en functies beschikbaar. 

Vier Launch editions

De Audi Q4 e-tron is volledig naar eigen wens samen te stellen. Vier luxe editions vormen daarbij het startpunt. De Q4 e-tron is er als Launch edition, Launch edition Advanced, Launch edition Advanced Plus en Launch edition S Competition. Tevens is er keuze uit twee accupakketten. De Q4 35 e-tron beschikt over het 52 kWh accupakket, de Q4 40 e-tron wordt geleverd met de 77 kWh variant. Afhankelijk van de gekozen batterij heeft de Q4 e-tron een maximale actieradius van 511 km**. Elke Q4 e-tron is geschikt voor snelladen (100 of 125 kW).

Q4 35 e-tron Launch edition vanaf € 48.295*

De Audi Q4 e-tron is per direct te bestellen. De vanafprijs voor de Q4 35 e-tron Launch edition bedraagt € 48.295*. Full operational leasen kan vanaf € 574 per maand***. De Audi Q4 40 e-tron Launch edition is er vanaf € 52.815* (lease vanaf € 599 per maand***). Voor zakelijke rijders geldt een gunstig bijtellingstarief van 12% over de eerste € 40.000 van de catalogusprijs. De Audi Q4 50 e-tron met electric quattro is over enkele weken te bestellen. Later dit jaar volgen tevens de Audi Q4 e-tron Sportback-modellen.

Met ingang van vandaag is de Audi Q4 e-tron te bestellen bij De Waal Autogroep. Klanten kunnen kiezen uit vier luxe Launch editions en twee accupakketten. De Audi Q4 e-tron is er vanaf € 48.295* (lease: vanaf € 574 per maand***). In juni staat hij in de showroom van Audi De Waal.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar.