Audi Q4 Sportback e-tron

30 september 2021

Audi Q4 Sportback e-tron: kom proefrijden bij De Waal

Met ingang van vandaag staat ook de stijlvolle Audi Q4 Sportback e-tron bij De Waal Autogroep. Na de SUV is de Sportback de tweede (carrosserie)variant van de elektrisch aangedreven Audi Q4 e-tron. Dankzij zijn aflopende daklijn biedt hij een elegant coupé-alternatief voor de liefhebbers van extra stijl. De Audi Q4 Sportback e-tron is er in drie aantrekkelijke editions en is nu leverbaar vanaf € 50.205*.

Audi Q4 Sportback e-tron

De Audi Q4 Sportback e-tron combineert alle voordelen van de Q4 e-tron SUV met een sportief en elegant coupédesign. Dé blikvanger is uiteraard de aflopende daklijn. Behalve fraai is de lijnvoering ook functioneel: de luchtweerstandswaarde (cW) van de Sportback bedraagt slechts 0,26, waarmee de Q4 Sportback e-tron nog net iets gestroomlijnder is dan de SUV, wat een gunstig effect heeft op de prestaties en actieradius.

Volop keuze in aandrijving

Audi levert de Q4 Sportback e-tron met een keuze uit drie vermogensversies (van 125 kW/170 pk tot 220 kW/299 pk), twee accupakketten (52 kWh en 77 kWh) en twee aandrijfvormen (achterwielaandrijving of quattro vierwielaandrijving). Elke Q4 Sportback e-tron is geschikt voor snelladen. Ongeacht de gekozen capaciteit is het accupakket in circa 38 min van 5-80% op te laden.

Drie editions

Drie voor Audi bekende, complete uitvoeringen – Edition, Advanced edition en S edition – bieden klanten de mogelijkheid om bij hun Q4 Sportback e-tron persoonlijke accenten te zetten. Standaard krijgen alle uitvoeringen zaken als LED-koplampen en -achterlichten mee, evenals automatische airconditioning, voorverwarming/-ventilatie van het interieur, een elektrisch bediende achterklep, digitale radio-ontvangst (DAB+) en cruise control met snelheidsbegrenzer.

De Edition beschikt aanvullend over 19 inch lichtmetalen velgen, Audi smartphone interface, Audi sound system en Parkeerhulp achter. De Advanced edition gaat een stapje verder met onder meer Matrix LED-koplampen, doorlopende achterlichten die over de gehele breedte verlicht zijn plus dynamische richtingaanwijzers, Audi virtual cockpit, MMI navigatie plus en sportstoelen. In de S edition komt de sportiviteit van S line (met onder meer een sportonderstel) samen met veel luxe én een uitgebreid aanbod van rij-assistentiesystemen voor een maximaal comfort en een hoog veiligheidsniveau.

Aansluitend biedt de uitgebreide optielijst uiteraard tal van mogelijkheden voor verdere personalisatie.

Nu te rijden

Op Audi.nl was de Q4 Sportback e-tron al geheel naar eigen wens en smaak te configureren, maar nu is hij ook te rijden en te bestellen bij Audi De Waal. Prijzen beginnen bij € 50.205* voor de Audi Q4 Sportback 35 e-tron Edition. Snelle zakelijke beslissers profiteren nog vijf jaar van het gunstige 12%-bijtellingstarief dat enkel nog dit jaar van kracht is, en waarbij ze slechts 12% bijtellen over de eerste 40.000 euro van de fiscale waarde.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.