q8e-tronsuv1

31 augustus 2023

Ultieme elektrische luxe dankzij twee nieuwe Audi Q8 55 e-tron editions

Met de nieuwe Audi Q8 e-tron 55 Advanced edition Plus en Audi Q8 55 e-tron S edition Competition krijgt elektrisch rijden een extra luxueuze boost. De twee gelimiteerde versies zijn er als SUV en Sportback en onderscheiden zich naast hun exclusiviteit in krachtige elektrische prestaties in combinatie met veel ruimte, maximaal comfort én een standaarduitrusting die completer is dan ooit. 

De nieuwe Audi Q8 55 e-tron Advanced edition Plus en Q8 55 e-tron S edition Competition beschikken beide over een aandrijflijn met een systeemvermogen van 300 kW/408 pk en een 106 kWh accupakket dat goed is voor een actieradius van 578 kilometer** voor de SUV en zelfs 595 kilometer** voor de Sportback met zijn vloeiende, coupé-design. De in beperkte oplage beschikbare modellen zijn geschikt voor snelladen met een snelheid tot 170 kW.

q8e-tronsportback1

Exclusieve luxe: Audi Q8 55 e-tron Advanced edition Plus 

De Audi Q8 55 e-tron Advanced edition Plus onderscheidt zich standaard onder meer door een glazen panoramadak. Ook inbegrepen zijn LED-koplampen en 19 inch aero-velgen. Het interieur ademt luxe, comfort én gebruiksgemak met MMI navigatie plus, Audi connect diensten, volautomatische airconditioning, elektrische stoelverstelling en -verwarming en ambienteverlichting. De Audi Q8 55 e-tron Advanced edition Plus is er als SUV vanaf € 83.585* en als Sportback vanaf € 85.985*. 

Sportieve luxe: Audi Q8 55 e-tron S edition Competition

Als het om luxe en sportiviteit gaat, is de Audi Q8 55 e-tron S edition Competition de overtreffende trap. Hij combineert alle elementen van de Q8 55 e-tron Advanced edition Plus inclusief het glazen panoramadak met de sportieve touch van S line designaccenten, het optiekpakket zwart en privacy glass. Dankzij het S line interieur kunnen inzittenden in een sportieve ambiance genieten van alle luxe. De Audi Q8 55 e-tron S edition Competition is er als SUV vanaf € 89.085* en als Sportback vanaf € 91.485*.

De nieuwe gelimiteerd beschikbare uitvoeringen van de Q8 55 e-tron zijn nu te configureren en bestellen bij De Waal Autogroep.

q8e-tronsportback2

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.
** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.