Header SEAT Ibiza

9 september 2022

Nieuw bij SEAT: rijd een Ibiza met een flexibel maandabonnement

De SEAT Ibiza tilt flexibiliteit naar een next level. Met SEAT’s nieuwe flexibele maandabonnement, dat na één maand kosteloos opzegbaar is, is de Ibiza nu binnen drie dagen te rijden. Zorgeloos rijplezier is verzekerd: bij het vaste maandbedrag is, met uitzondering van de brandstof, alles inbegrepen. Liever toch wat langer Ibiza rijden? Met private lease biedt SEAT ook flexibele mogelijkheden met een looptijd van minimaal 1 jaar tot 48 maanden. 

Nieuw maandabonnement

Het nieuwe flexibele maandabonnement voor de SEAT Ibiza is ideaal voor iedereen die tijdelijk een auto nodig heeft. Bijvoorbeeld voor een kortstondige baan buiten de eigen woonplaats of in de transitiefase naar een nieuw huis of gewijzigde gezinssituatie. Met het flexibele maandabonnement ben je verzekerd van een Ibiza in perfecte staat (maximaal 24 maanden oud) die voelt als een eigen, nieuwe auto. Het vaste maandbedrag dekt namelijk alle kosten: van wegenbelasting en verzekering tot onderhoud en pechhulp. Alleen de brandstof komt er nog bij. Bij het contract zijn 1.250 kilometers per maand inbegrepen en eventuele extra kilometers zijn met € 0,18/km heel voordelig. 

SEAT Ibiza

Na een maand verlengen of opzeggen

Het flexibele maandabonnement wordt afgesloten voor één maand. Na die maand wordt het abonnement automatisch verlengd, maar kan vanaf dat moment ook per dag worden opgezegd. Ook na verlenging is het maandabonnement op elk gewenst moment kosteloos opzegbaar – flexibeler wordt het niet. Omdat de gebruiker geen langdurige verplichting aangaat, is er bovendien geen BKR-registratie nodig. Daarmee is ook maximale financiële flexibiliteit gegarandeerd.

Binnen drie dagen de weg op

Het afsluiten van het flexibele maandabonnement start online. Binnen één werkdag volgt telefonisch contact. Naast gedetailleerde informatie ontvangen geïnteresseerden direct een vrijblijvend voorstel op maat. Na het tekenen van de overeenkomst wordt de Ibiza direct rijklaar gemaakt. Binnen drie dagen staat hij klaar bij een De Waal autogroep dealer naar keuze. Het flexibele maandabonnement is er vanaf € 569 per maand.

Header SEAT Ibiza

Een jaar tot 48 maanden flexibiliteit

Minimaal één jaar mobiliteit nodig? Dan biedt SEAT Private Lease eveneens flexibele oplossingen. Naast het flexibele maandabonnement is een nieuwe Ibiza tevens via private lease voor een periode van twaalf maanden te rijden (vanaf € 450 per maand), waarna de auto maandelijks opzegbaar is, zonder extra kosten. Aanvullend kan er gekozen worden om een nieuwe Ibiza te rijden met een looptijd van 48 maanden (al vanaf € 349 per maand), waarbij de overeenkomst bij persoonlijke omstandigheden tussentijds is op te zeggen.