SEAT Arona anniversary hero mobiel

4 juli 2024

Sportief feestje: de SEAT Arona FR Anniversary

SEAT viert de 40ste verjaardag van de Ibiza met de Ibiza FR Anniversary. In diezelfde lijn debuteert nu ook de SEAT Arona FR Anniversary. Deze extra dynamische versie van SEAT's compacte SUV combineert uitgesproken sportieve accenten als 18 inch lichtmetalen velgen en kuipstoelen. Een prijsvoordeel van € 1.000 maakt het feest compleet.

seataronafranniversary3

Met zijn robuuste looks en lekker hoge zit heeft de SEAT Arona al vele harten veroverd. De nieuwe Arona FR Anniversary onderstreept het Spaanse temperament van de compacte SUV met sportieve 18 inch lichtmetalen 'Cosmo' velgen, kuipstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen, een zwarte dakhemel en de keuze uit verschillende rijprofielen. 

Sportieve luxe

Die sportiviteit gaat in de Arona FR Anniversary naadloos samen met een rijke uitrusting en veel 'value for money'. Voorbeelden zijn de Virtual Cockpit, mat dark aluminium afwerkingsaccenten, donker getint glas achter, een draadloze oplaadmogelijkheid voor smartphones, een achteruitrijcamera, parkeersensoren voor en achter en een alarmsysteem. Bovendien is de FR Anniversary de enige Arona die (optioneel) leverbaar is in de exclusieve carrosseriekleur Graphene Grey die recent ook op de Ibiza FR Anniversary debuteerde.

seataronafranniversary2

Anniversary-cadeau: € 1.000 klantvoordeel

De Arona FR Anniversary 1.0 EcoTSI (70 kW/95 pk) is leverbaar vanaf € 31.950 en de uitvoering met 85 kW/115 pk en DSG-transmissie is er vanaf € 34.450. Ten opzichte van de Arona FR Business Connect-modellen bedraagt het klantvoordeel voor de FR Anniversary-modellen € 1.000. Beide versies zijn per direct leverbaar, waarbij de oplage gelimiteerd is.

seataronafranniversary5

SEAT Arona op voorraad