vernieuwde skoda karoq

Vernieuwde Škoda KAROQ vanaf nu te bestellen vanaf € 33490

Vier jaar na zijn wereldpremière werd de populaire Škoda KAROQ in een compleet nieuw jasje gestoken. De sportieve en avontuurlijke KAROQ kent de nodige visuele en technische upgrades. Vanaf heden is de vernieuwde Škoda KAROQ te bestellen vanaf € 33490. Vanaf april is de KAROQ te zien in onze showroom. 

Design oogt sportief

In tegenstelling tot zijn voorganger kent de nieuwe Škoda KAROQ een sportiever uiterlijk. De bekende zeshoekig grille, scherp gelijnde LED-verlichting en dynamisch lijnenspel zorgt voor een compleet frisse doch stoere look voor het kleine broertje van de KODIAQ.

KAROQ bestelbaar

Ruim interieur en vegan

Geheel nieuw aan de Škoda KAROQ is de mogelijkheid tot nieuwe veganistische materialen in het interieur en biedt de nieuwe LED-sfeerverlichting de keuze uit tien verschillende kleuren. Voor de liefhebbers van een ruim interieur kent de bagageruimte een inhoud van 588 liter. Klapt u de achterbank in? Dan wordt de inhoud vergroot tot maar liefst 1605 liter. 

Technische upgrade

Het infotainmentsysteem in de vernieuwde KAROQ is van de nieuwste generatie en is, dankzij de ingebouwde eSIM, altijd online. In combinatie met de navigatie bent u altijd op de hoogte van de laatste updates op de weg. Ook uw smartphone is eenvoudig te koppelen met de KAROQ door middel van Apple CarPlay en Android Auto. Om nog meer te genieten van alle digitale mogelijkheden is de KAROQ uitgerust met Virtual cockpit waardoor de klassieke toerenteller en snelheidsmeter verleden tijd zijn. 

KAROQ prijslijst 2021

KAROQ vanaf heden bestelbaar

Vanaf 17 januari is het mogelijk om de vernieuwde en populaire KAROQ te bestellen. De Škoda KAROQ is leverbaar in drie uitvoeringen; de Business Edition, Business Edition Plus en Sportline Business. De Business Edition is al verkrijgbaar vanaf €33490. De Business Edition Plus, die geleverd wordt met DSG-7 automaat, kent een vanafprijs van € 38690. De Sportline Business is te bestellen vanaf € 38990.