ŠKDOA KAROQ

Ontdek de KAROQ

ŠKODA KAROQ

Krachtig, elegant en veilig.

Kopen vanaf
€ 31490
Private lease vanaf
€ 499 p.m.
Bijtelling
22%

Krachtige SUV

De compacte SUV is meteen herkenbaar als ŠKODA. Zeeën van ruimte, Simply Clever oplossingen en een standaard rijke uitrusting. Op de motorkap van de KAROQ prijkt uiteraard trots een groot ŠKODA-logo. U rijdt al in de KAROQ vanaf € 31490.

Gedurfde elementen

De ŠKODA KAROQ heeft een sportief design met daarin meerdere kristalachtige elementen. De grille, die met chroom is omlijst, is voorzien van verticale dubbele spijlen en creëert daarmee de trapeziumvorm die zo typerend is voor de SUV’s van ŠKODA.

De kristalachtig geslepen full-LED-koplampen en de acht lichtstrips, creëren een uniek lichtpatroon. Deze LED-technologie is ook gebruikt voor de achterlichten, de remlichten en de mistlampen. Het slanke ontwerp van de lichtunits loopt door in de achterklep, waarbij de achterlichten de bekende C-vorm hebben.

Avontuurlijk én praktisch

In het interieur van de SUV is een compleet nieuw ontworpen dashboard te vinden, dat bestaat uit een hoog opgetrokken bovenkant en een smaller gestileerde onderrand. De scheiding tussen de twee secties is vooral duidelijk te zien aan de passagierszijde en op de deuren.

Gedurfde verticale elementen domineren in het interieur van de ŠKODA KAROQ, zoals de vier grote luchtroosters, waarvan de middelste twee het scherm van infotainmentsysteem flankeren. Daarbij heeft het binnenste van de KAROQ sfeerverlichting in de vorm van ultradunne lichtstrips, die boven de vier deuren en om het dashboard heen zijn aangebracht. De bestuurder kan de sterkte van de verlichting aanpassen en kiezen uit tien verschillende kleuren.

Veiliger dan veilig

Wat veiligheid betreft is de ŠKODA KAROQ absoluut de maatstaf in zijn klasse, met standaardvoorzieningen die in dit segment normaliter of in het geheel niet geleverd wordt, of bij andere merken pas op de optielijst te vinden zijn. Hij beschermt zijn inzittenden met hoogwaardige assistentiesystemen. Zo is de KAROQ leverbaar met Adaptieve Cruise Control (ACC) die werkt met radarsensoren. Standaard is onder andere Front Assist inclusief City Emergency Brake en Predictive Pedestrian Protection. Optioneel zijn onder meer dodehoekdetectie en Rear Traffic Alert beschikbaar. Lane Assist helpt de bestuurder om de KAROQ binnen de lijnen te houden, de File-assistent maakt het rijden in files eenvoudiger en comfortabeler en de vermoeidheidsassistent waarschuwt vermoeide bestuurders. Dankzij Verkeersbordherkenning is de bestuurder bovendien altijd op de hoogte van de geldende maximumsnelheid of bijvoorbeeld een verbod om in te halen.

ŠKDOA KAROQ

Krachtige en efficiënte motoren

De nieuwe ŠKODA KAROQ is leverbaar met verschillende benzine- en dieselmotoren. Allereerst zijn er twee direct ingespoten turbobenzinemotoren. De eerste TSI-benzinemotor is een 1.0-liter motor die zorgt voor een vermogen van 85 kW/115 pk. Deze motor wordt uitsluitend geleverd in combinatie met voorwielaandrijving. De tweede benzineversie is een krachtige 1.5 TSI ACT die goed is voor 110 kW/150 pk. Om ervoor te zorgen dat de 1.5 naast krachtig ook efficiënt is beschikt deze over cilinderuitschakeling. De verbruikswinst door deze cilinderuitschakeling kan oplopen tot wel 0,5 l/100 km. Naast het aanbod benzinemotoren zijn er ook nog twee TDI-dieselmotoren leverbaar. Een 1.6 TDI met een vermogen van 85 kW/115 en een 2.0 TDI 110 kW/150 pk.

De uitvoeringen

De KAROQ is leverbaar in verschillende business editions. Stel uw ŠKODA volledig naar uw wens samen.

ŠKODA KODIAQ

Kunt u nog wat meer ruimte gebruiken?

Er kunnen 6 passagiers met u meerijden, hij heeft een trekgewicht tot 1.800 kilo en hij is ontzettend stoer. Maak kennis met de volledig vernieuwde ŠKODA KODIAQ. De allergrootste SUV van ŠKODA. U stapt in de KODIAQ vanaf € 38.990. 

ŠKODA acties

Bekijk de lopende acties.

privatelease-skoda-mobiel
Private lease voordeel

 Inclusief wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij de ŠKODA-dealer. U hoeft alleen nog maar aan de brandstof te denken. 

inruilskoda-mobiel
Inruilvoordeel

Ontvang nu € 1000 tot € 2000 inruilvoordeel wanneer u uw auto inruilt voor een ŠKODA.
 

dsgskoda-mobiel
DSG-automaat actie

De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat je niet eens doorhebt dat je van versnelling bent gewisseld.

ŠKODA ENYAQ iV
Private lease ŠKODA ENYAQ iV

Rijden in de volledig elektrische ŠKODA ENYAQ iV wordt bereikbaarder dan ooit te voren. De elektrische SUV van het Tsjechische merk is vanaf 1 januari 2022 te private leasen vanaf € 479 per maand, na aftrek van de EV-subsidie.

ŠKODA nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste ŠKODA nieuws.

Header SKODA KAROQ
30 november 2021
Wereldpremière ŠKODA KAROQ: vernieuwd design en technologie

Vandaag werd de populaire KAROQ in een gloednieuw jasje gestoken met grote visuele en technologische upgrades. De vernieuwde KAROQ wordt in de lente van 2022 verwacht in onze showrooms.

winter-mobile
24 november 2021
Vier tips om in de winter de meeste kilometers uit de ENYAQ iV te halen

De winter kondigt zich aan. En dat voelt een elektrische auto ook. Wat kun je doen om zoveel mogelijk kilometers uit de accu van de ŠKODA ENYAQ iV te halen?

skodakaroq2-2
22 november 2021
Eerste videobeelden van vernieuwde ŠKODA KAROQ

Het Tsjechische merk ŠKODA deelt vandaag de eerste bewegende beelden van de vernieuwde ŠKODA KAROQ.

enyaqivindesneeuw-mobile
19 november 2021
ŠKODA Wintercheck: gratis voor connected ŠKODA-rijders!

De ŠKODA Wintercheck is gratis voor alle ŠKODA-rijders. Deze Wintercheck is een Simply Clever-mogelijkheid om voor te bereiden op het koude en natte seizoen.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe ŠKODA.