Volkswagen Caddy Cargo

18 januari 2022

Hoe groot is de laadruimte van de Volkswagen Caddy Cargo?

Ongeveer een jaar geleden kwam de volledig vernieuwde Volkswagen Caddy Cargo op de markt. De compacte en immens populaire bestelbus heeft op veel vlakken een complete make-over ondergaan. Zo is de cabine gemaakt voor optimaal comfort en geheel voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen. Wellicht de belangrijkste verandering van de Caddy Cargo, is de vergrote laadruimte. Zo biedt de Caddy niet alleen maximaal comfort, maar kunt u, als ondernemer, genieten van genoeg laadruimte. 

Afmeting van Caddy Cargo

De laadruimte van de vernieuwde Caddy Cargo is 1,614 meter breed, 1,272 meter hoog en kent een lengte van 1,797 meter. De lengte van de Caddy Cargo is te verruimen, wanneer u kiest voor de Caddy Cargo Maxi. Met de breedte van de Caddy Cargo is het mogelijk om een europallet in de breedte vervoeren. Zo kunt u met de Caddy Cargo uw laadruimte efficiënter indelen, waardoor u meer kunt vervoeren dan voorheen. De nieuwe Caddy biedt een laadvermogen tot 771 kilogram en heeft een trekgewicht tot 1.500 kg.

Volkswagen Caddy Cargo
Volkswagen Caddy Cargo

Twee europallets en bredere schuifdeur

Wanneer u kiest voor de Caddy Cargo Maxi wordt uw laadvolume vergroot van 3,1 m³ naar 3,7 m³. De lengte van de laadruimte groeit naar 2,15 meter waardoor u gemakkelijk twee europallets kunt vervoeren in de Caddy Cargo Maxi-uitvoering. De schuifdeur aan de zijkant van de Caddy Cargo Maxi is ook breder dan bij de normale Caddy Cargo. Met een breedte van 83,6 cm kunt u onder andere eenvoudig een europallet overdwars inladen. 

Meer laadruimte, optimaal comfort

De Volkswagen Caddy Cargo biedt meer laadruimte dan voorheen en met de Caddy Cargo Maxi bent u, wat betreft laadruimte, van alle gemakken voorzien. Als bestuurder van de Caddy Cargo bent u ook van alle gemakken voorzien. Met nieuwe ergoComfort-stoelen en armsteunen rijdt u comfortabel rond in uw bestelwagen, ook tijdens lange ritten. Daarnaast is uw cabine uitgerust met voldoende opbergruimte en innovaties. Zo is optioneel uw Caddy Cargo uit te rusten met Digital Cockpit en beschikt uw infotainmentsysteem standaard over een navigatiesysteem. Wilt u meer weten over de Caddy Cargo?