nieuwetransporter-heritage hero mobiel

27 juni 2024

Voorinschrijving nieuwe Volkswagen e-Transporter van start

Volkswagen Bedrijfswagens heeft de voorinschrijving geopend voor de nieuwe Volkswagen e-Transporter. De volledig elektrische variant van Volkswagen’s nieuwste versie van de iconische bedrijfswagen is vanaf oktober dit jaar te bestellen, maar geïnteresseerde ondernemers kunnen nu al hun interesse kenbaar maken bij De Waal Autogroep.

De nieuwe Volkswagen Transporter wordt in september onthuld op de IAA in Frankfurt. De achtste generatie van de iconische bedrijfswagen is veelzijdiger dan ooit, en wordt aangeboden met zowel traditionele als geëlektrificeerde aandrijflijnen. De volledig elektrische variant, de nieuwe e-Transporter, is vanaf oktober te bestellen wordt vanaf 2025 geleverd. Nu al biedt Volkswagen Bedrijfswagens ondernemers en bedrijven de mogelijkheid om er tijdig bij te zijn. De voorinschrijving is eenvoudig en zonder verplichtingen, waarbij ook een aanbetaling niet is vereist. Geïnteresseerden ontvangen een certificaat bij inschrijving dat garandeert dat zij als een van de eersten benaderd worden voor de bestelling van hun e-Transporter.

e-Transporter in vier uitvoeringen

De e-Transporter wordt leverbaar in vier volledig elektrische versies, met motorvermogens variërend van 85 kW (116 pk) tot 210 kW (286 pk) vermogen. De krachtige uitvoeringen krijgen een 83 kWh accupakket, terwijl later nog een basisversie beschikbaar komt met een 54 kWh accupakket. Daarmee biedt Volkswagen Bedrijfswagens een passende oplossing voor elke ondernemer. Voorinschrijven voor de nieuwe e-Transporter kan vanaf nu bij de De Waal Autogroep