header_taigo_tcross_troc

8 juli 2022

Keuzehulp: Volkswagen T-Cross, T-Roc of Taigo

De Volkswagen T-Cross en Volkswagen T-Roc zijn al een aantal jaren een begrip in het SUV-Gamma van het Duitse merk. Zeer populair en geliefd vanwege het compacte, maar toch stoere en sportieve uiterlijk. Afgelopen jaar onthulde ze ook nog de Volkswagen Taigo, de eerste SUV-Coupé van het merk. Al met al drie sterke SUV's met ieder zijn eigen kenmerken. Bent u op zoek naar een SUV, maar kunt u geen keuze maken? Wij lichten de drie SUV's verder uit, om uw keuze gemakkelijk te maken. Of maken we het daardoor juist lastiger?

Volkswagen T-Cross, de compacte SUV

In vergelijking met de Volkswagen T-Roc is de Volkswagen T-Cross de compacte variant van de twee. Toch is dat niet af te zien aan het design van de T-Cross. Een grote, brede grille aan de voorkant gecombineerd met brede wielkasten geven een robuust karakter aan de SUV. Ook aan ruimte is er geen gebrek in de T-Cross met een bagageruimte van 455 liter.

De T-Cross is standaard al voorzien van Lane Assist, Front Assist en City Emergency Braking. Optioneel is de compacte SUV verder uit te rusten met parkeersensoren en Adaptive Cruise Control om u zo veilig mogelijk op weg te sturen. 

Krachtige facelift van de Volkswagen T-Roc

De Volkswagen T-Roc is de grootste SUV van de drie en heeft onlangs een totale facelift ondergaan. Zo kent de nieuwe T-Roc een dynamischere voorkant, waarbij het lijnenspel zorgt voor ogenschijnlijk meer rondingen in het exterieur. De achterkant oogt wat langer dan zijn voorganger en beschikt over een achterspoiler en aflopende daklijn in coupéstijl om zijn sportieve karakter aan te dikken. 

Naast de krachtige en sportieve uitstraling wilt u natuurlijk ook kunnen genieten van de comfort tijdens het rijden. Zo is de T-Roc uitgerust met een touchscreen met multimediasysteem. De handigste functies bedient u makkelijk en snel op het multifunctionele stuurwiel zodat u niet wordt afgeleid tijdens het rijden.

De nieuwste telg; Volkswagen Taigo

We eindigen met de Volkswagen Taigo. De Taigo is één van de nieuwste telgen van de Volkswagen-familie. Een kenmerkende aflopende daklijn met sportieve achterspoiler maakt de SUV-Coupé direct herkenbaar. Aan de voorkant van de auto vindt u een brede grille met aan beide kanten LED-koplampen en horizontaal boven de grille bevindt zich een LED-lichtstrip. 

En als het exterieur van de Taigo u niet overtuigd, dan doet het interieur het wel. Voorzien van de laatste technologieën als digital cockpit en 15,5" multimediasysteem. Het IQ.Drive pakket voorziet u ook nog eens van de nodige veiligheid. 

Direct uit voorraad leverbaar

Bij De Waal Autogroep vindt u altijd een grote voorraad aan nieuwe en jong gebruikte auto's. Dat geldt ook zeker voor de SUV's van Volkswagen. Zowel de Volkswagen T-Cross, T-Roc als Taigo zijn ruim op voorraad leverbaar. Heeft u al een keuze kunnen maken tussen één van de drie SUV's? Ga dan direct naar onze voorraad en kies daar uw favoriete SUV.