T-Roc-mobiel

Ontdek de T-Roc

Volkswagen T-Roc

Vol vertrouwen.

Kopen vanaf
€ 29340
Private lease vanaf
€ 389 p.m.
Bijtelling
22%

Stoere en eigenzinnige T-Roc

Een compacte SUV met een eigenwijze en stoere uitstraling. De T-Roc is een mix tussen twee héél succesvolle Volkswagens: de Tiguan en de Golf. Dus de T-Roc is natuurlijk ook een succesnummer. U rijdt de T-Roc vanaf € 29340.

Opvallende SUV van Volkswagen

De Volkswagen T-Roc is héél herkenbaar en op een bepaalde manier eigenwijs. De LED dagrijverlichting is uniek, de grille is stoer en de strakke lijnen benadrukken de vormen. Wilt u het nog een tikkeltje stoerder? Kies dan voor grote lichtmetalen velgen op de T-Roc en een afwijkende dakkleur.

Sportief en ruim interieur

De Volkswagen T-Roc heeft een grote kofferbakruimte, één van de grootste in zijn klasse. De totale ruimte bedraagt 445 liter en 1.290 liter als u de banken platlegt. De hoge zit zorgt voor een goed overzicht en met het digitale dashboard heeft u alle informatie in één oogopslag.

Gevuld met assistentiesystem

De Volkswagen T-Roc zit vol met veiligheidssystemen. Denk bijvoorbeeld aan een dodehoeksensor: Side Assist. Of Front Assist met City Emergency Braking en Voetgangersherkenning.

T-Roc Demo-24

Motoren

De Volkswagen T-Roc is leverbaar met verschillende benzinemotoren. Zo is er de zuinige 1.0TSI met een 6 versnellingen handbak. Wilt u krachtig én efficiënt? Dan is de 1.5TSI interessant. Deze benzine heeft 150pk en is leverbaar als DSG-automaat of 6 versnellingen handbak.

De uitvoeringen

Of u nu gaat voor de looks, sportiviteit, een zakelijke auto of een combinatie. Er is altijd een T-Roc die bij u past.

Volkswagen T-Roc Cabrio

Ongetemde vrijheid

Zorgeloos rijden met de wind door uw haren, dat is vrijheid volgens Volkswagen. Is de T-Roc niet de auto voor u? Bekijk dan eens de T-Roc Cabrio. Een robuuste SUV met het comfort van een open dak.

Volkswagen acties

Bekijk de lopende acties.

Duurzaamheidspremie Volkswagen ID.3 1ST
Duurzaamheidspremie ID.3 1ST

Ook al zijn de subsidies vanuit de overheid op, we willen elektrisch rijden toch voor iedereen beschikbaar maken. Daarom komt Volkswagen met een duurzaamheidspremie. 

Private lease voordeel Volkswagen
Private lease voordeel

Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in uw Volkswagen. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen.

Volkswagen Business-modellen Acties
De Business-modellen van Volkswagen

Speciaal voor alle zakelijke rijders heeft Volkswagen de Business- en Business R-uitvoeringen samengesteld. Ze bieden alle opties die u als zakelijke rijder wenst en zijn extra scherp geprijsd.

Inruilvoordeel Volkswagen
Inruilvoordeel

Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. 

Volkswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen nieuws.

Travel-assist-lane assist
29 november 2021
Hoe werkt IQ.Drive Travel Assist van Volkswagen

In de Volkswagen Polo, Taigo en ID.5 kunt u semiautonoom rijden met IQ.Drive Travel Assist. Maar hoe werkt dit systeem eigenlijk?

Large JPG-IC0186
29 november 2021
Zeven wintertips voor uw elektrische Volkswagen

De dagen worden korter, de temperaturen dalen en steeds vaker staat u in de ochtend uw ruiten te krabben. Het is duidelijk, de winter komt er weer aan. Rijdt u een elektrische auto? Dan heeft de winter nogal gevolgen voor uw rijgedrag.

slimchassis-mobile
19 november 2021
Slim chassis van de toekomst, Volkswagen werkt eraan!

Bij Volkswagen speelt software een sleutelrol in de ontwikkeling van chassis- en stuursystemen die geschikt zijn voor autonoom rijden.

troc16-9-header-mobile
17 november 2021
Volkswagen onthult nieuwe T-Roc en T-Roc Cabrio

Volkswagen heeft de nieuwe Volkswagen T-Roc en T-Roc Cabrio onthuld. De compacte SUV-modellen vallen op door het vernieuwde design.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Volkswagen.