id.buzzpro1

7 april 2023

Volkswagen ID. Buzz nu leverbaar vanaf 67.490* euro

De ID. Buzz is een groot succes in Nederland en Volkswagen zet nu de volgende stap met de introductie van de Pro-uitvoering, die veel luxe biedt en volledig naar eigen wens is samen te stellen. Net als de eerste ID. Buzz 1ST-modellen heeft hij een 150 kW (204 pk) sterke elektromotor en een 77 kWh accupakket. Met een prijs van € 67.490* is deze ID. Buzz ook nog eens de meest bereikbare tot nu toe. 

Nu de speciale 1ST-introductie-uitvoeringen van de ID. Buzz niet meer te bestellen zijn, neemt de ID. Buzz Pro het stokje over. Deze nieuwe uitvoering heeft naast iconische looks alles aan boord voor elektrische rijders. Zijn interieur biedt volop ruimte voor vijf inzittenden en heel veel (vakantie)bagage. Het 77 kWh accupakket is goed voor een actieradius van maximaal 415 km**. Met de 170 kW snellaadmogelijkheid is het opladen van de accu van 5-80% in een half uur te doen. 

id.buzzpro2
id.buzzpro6

De luxe van Pro

De ID. Buzz Pro is ook een pro in luxe. Dat begint met blikvangers als 19 inch lichtmetalen velgen ‘Tilburg’ en hightech LED-koplampen. Hij maakt elke rit relaxed dankzij het ‘Ready to Discover’ multimediasysteem, App-Connect draadloze smartphone-integratie, parkeersensoren voor en achter, Lane Assist en Cruise Control afstandsregeling. Voor maximaal comfort zijn er automatische airconditioning met twee klimaatzones, standaard verwarming van stoelen, stuur en voorruit. Dan zijn er nog mooie details als de kunstlederen bekleding van het stuur en de ID. Buzz Box, de handige, ruime en uitneembare middenconsole tussen de voorstoelen.

Buzz op maat

De ID. Buzz Pro biedt vrijwel onbegrensde personaliseringsmogelijkheden. Zo is bijvoorbeeld de kleur van het interieur af te stemmen op de exterieurtint. Daarnaast zijn er tal van aantrekkelijke design-, interieur-, multimedia, comfort- en assistentiepakketten beschikbaar om de ID. Buzz Pro helemaal naar eigen wens en smaak te configureren.

De nieuwe ID. Buzz Pro is er vanaf € 67.490*. In de configurator is de Pro naar eigen voorkeur te personaliseren. Ook deze nieuwe uitvoering kan op afstand worden voorzien van nieuwe features dankzij over-the-air updates. 

id.buzzpro3

Volkswagen Service

Elke ID. Buzz wordt geleverd inclusief t/m 7 jaar onderhoud en 8 jaar garantie op de hoogvoltaccu (of max. 160.000 km). Daarnaast ontvang je gratis 24-uurs pechhulp binnen Europa. Je kunt terecht bij het uitgebreide dealernetwerk in Europa voor eventuele vragen of service.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische verwachte maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.