Mii electric maakt emissievrij rijden nu nóg bereikbaarder

28 november 2019

SEAT maakt elektrisch rijden voor snelle beslissers nu nog bereikbaarder. De eerste vijftig kopers van de SEAT Mii electric kunnen namelijk rekenen op een aantrekkelijke cashback van € 3.000 die door de dealer direct in de aanschafprijs wordt verwerkt. Daarmee is de SEAT Mii electric tijdelijk al leverbaar vanaf ruim € 20.000*.

De 100% elektrische versie van de SEAT Mii is sinds begin deze maand te bestellen en wordt standaard geleverd inclusief 6 jaar onderhoud, 4 jaar garantie en APK**. Met zijn hoge range van maximaal 260*** kilometer en aantrekkelijk lage kosten maakt de Mii electric elektrisch rijden bereikbaar voor veel Nederlanders. In het bijzonder voor de eerste vijftig kopers van de Mii electric. Zij ontvangen tijdelijk een aantrekkelijke cashback van € 3.000, die door de SEAT-dealer direct in de aanschafprijs wordt verwerkt. Daarmee is de SEAT Mii electric, normaliter met een vanafprijs van € 23.400*, nu al leverbaar vanaf € 20.400* en de Mii electric Plus vanaf € 21.900*.

Grote actieradius, vlotte prestaties

De elektrische Mii wordt aangedreven door een krachtige elektromotor (61 kW/83 pk, 210 Nm) en een ééntraps transmissie. De motor wordt gevoed door een 36,8 kWh sterk lithium-ion accupakket. Die combinatie maakt de Mii electric niet alleen emissievrij, maar ook nog eens snel en wendbaar. De acceleratie van 0-50 km/u vergt slechts 3,9 seconden, waarmee hij rap de stad doorkruist. Met een top van 130 km/u voelt de Mii electric zich echter ook thuis op de snelweg. Met een volledig geladen accupakket is de Mii electric goed voor een actieradius van maximaal 260*** kilometer. Hij biedt diverse laadmogelijkheden. Met een 7,2 kW wisselstroomlader duurt het circa 4 uur om het accupakket tot 80 procent op te laden. Met een 40 kW snellader vergt dat slechts 1 uur. De Nederlandse SEAT-dealers kunnen verschillende laadoplossingen van a tot z verzorgen.

De SEAT Mii electric is er in twee luxe uitvoeringen, met drie optiepakketten en vijf frisse carrosseriekleuren, waarvan er meerdere beschikbaar zijn in combinatie met een zwart dak en zwarte buitenspiegels. Daarnaast is de Mii electric vrijgesteld van wegenbelasting en bovendien zijn de onderhoudskosten van een elektrische auto significant lager. Helemaal in het geval van de Mii electric, die inclusief 6 jaar onderhoud en APK** wordt geleverd. Bovendien kan hij rekenen op 4 jaar fabrieksgarantie én 8 jaar garantie op de batterijen.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. 

De cashbackactie is geldig t/m 31 januari 2020. De cashback wordt verwerkt in het te betalen bedrag door de klant, maar heeft geen impact op de fiscale waarde van de auto. De actie is alleen geldig voor eindgebruikers, zoals personen of bedrijven, niet zijnde leasemaatschappijen of dealers. 

**) Buiten deze onderhoudsbeurten vallen slijtagedelen zoals o.a. remschijven, remblokken, ruitenwissers, banden en schade die ontstaan is door invloeden van buitenaf.

***) Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Terug naar nieuwsoverzicht