SEAT Toledo: Connect-versies met navigatie en nieuwe motoren

24 juni 2015 SEAT Toledo

SEAT heeft de Toledo op tal van fronten opgewaardeerd. De nieuwe motoren zijn krachtiger, zuiniger én voldoen aan de Euro 6 emissienorm. Vrijwel alle motoriseringen zijn goed voor 20% bijtelling bij zakelijke inzet. Nieuw in het gamma zijn de Connect-uitvoeringen op basis van de Style- en FR-modellen. Deze bieden standaard navigatie, slimme connectiviteitsoplossingen en meer.

De nieuwe Connect-uitvoeringen van de Toledo doen hun naam eer aan. Standaard zijn ze namelijk voorzien van Mirrorlink, Apple CarPlay en Android Auto waarmee het mogelijk is het scherm van de smartphone op het centrale display van de auto te tonen én te bedienen. Ook standaard op de Connect-uitvoeringen zijn het Media System Navi met 6,5-inch touchscreen, parkeersensoren en een regen- en lichtsensor. Andere (standaard) zaken die het leven aan boord aangenaam en comfortabel maken, zijn de extra donker getinte ramen achter, de automatisch dimmende binnenspiegel en de coming home-functie van de verlichting. De nieuwe Connect-uitvoeringen zijn er op basis van de Style- en FR-modellen en er is keuze uit benzine- en dieselmotoren.

Nog individueler
Alle Connect-uitvoeringen (Style en FR) van de Toledo zijn ook te leveren met Upgrade Business Plus. Voor een meerprijs van € 890 wordt de auto dan ook uitgevoerd met Full-LED koplampen met LED dagrijverlichting, LED-achterlichten, DAB+ radio (digitale radio-ontvangst met zeer uitgebreide zenderkeuze) en een achteruitrijcamera.

Krachtiger en zuiniger
Er is een brede range nieuwe motoren voor de Toledo beschikbaar. Nieuw in de benzine line-up zijn de 1.2 TSI (66 kW/90 pk en 81 kW/110 pk) en de 1.4 TSI met 92 kW/125 pk en standaard DSG-transmissie. Ook zijn er twee nieuwe diesels: de 1.4 TDI met 66 kW/90 pk (keuze uit een zesbak en DSG) en de 1.6 TDI met 85 kW/115 pk. Met uitzondering van de uitvoeringen met 1.4 TSI en DSG vallen alle Toledo ’s bij zakelijke inzet in de gunstige 20% bijtellingscategorie. Alle motoren voldoen aan de Euro 6-emissie-eisen.

De nieuwe Toledo Style Connect is er met 1.2 TSI benzinemotor inclusief 4 jaar garantie vanaf € 18.950* en met 1.4 TDI dieselmotor vanaf € 22.950*. De Toledo FR Connect is er vanaf € 19.950*. De Toledo FR Connect met dieselmotor is er vanaf € 23.950*. Er is al een SEAT Toledo leverbaar vanaf € 16.950.

* In dit bericht vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BPM/BTW, exclusief afleverkosten. Lees de algemene verkoopinformatie op www.seat.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht