SKODA FABIA COMBI

Ontdek de FABIA COMBI

ŠKODA FABIA COMBI

Fris, nieuw en vol geavanceerde technologieën.

Kopen vanaf
€ 18290
Private lease vanaf
€ 339 p.m.
Bijtelling
22%

Bijzonder ruim en comfortabel

De ŠKODA FABIA COMBI is de ruimste in zijn klasse. Het is een model apart. Verrassend compact van buiten en verbazingwekkend ruim van binnen. Sporttassen. Bagage. Een hele fiets. Het kan in de FABIA COMBI, met zijn 1.395 liter bagageruimte. U rijdt de FABIA COMBI vanaf € 18290 of slechts € 339 per maand wanneer u kiest voor private lease.

Een fris design

De FABIA COMBI heeft een stoere uitstraling. De voorbumper, grille en koplampen vormen een chique geheel en de vlijmscherpe lijnen geven de FABIA COMBI een bepaalde dynamiek. Van de zijflanken tot aan de koplampen en de mistlampen. Alles is design. Die laatste twee zijn hoekig vormgegeven en in de koplampen zijn kristallijne designelementen geïntegreerd, als knipoog naar de schoonheid van Boheemse glassierkunst.

Ook van binnen stralend

Het interieur van de ŠKODA FABIA COMBI is comfortabel en ruim. U vindt er kwalitatief hoogwaardige materialen en een zorgvuldige afwerking. Als u het portier sluit, is het rustig om u heen. Innovaties als een multifunctioneel stuur, uitgebreide multimediasystemen en een nieuw ontworpen instrumentenpaneel verhogen het comfort en zorgen er voor dat u altijd controle heeft.

Extra ogen op de weg

Met allerlei alerte assistentiesystemen worden uw ritten veiliger. De FABIA COMBI is daarom leverbaar met verschillende assistenten die razendsnel kunnen reageren in iedere situatie. Blind Spot Detect is zo’n systeem wat u waarschuwt wanneer er een weggebruiker in uw dode hoek rijdt. Adaptive cruise control is een slimme snelheidsregeling. Deze houdt niet alleen de ingestelde snelheid aan, maar zorgt ook automatisch voor voldoende afstand tot voorgangers.

De uitvoeringen

Gaat u voor de sowieso al stoere FABIA COMBI of heeft u behoefte aan nét wat meer luxe? 

SKODA SCALA

Op zoek naar meer luxe?

In de ŠKODA SCALA worden de compacte afmetingen gecombineerd met veel binnenruimte. Het is het eerste model van ŠKODA dat gebruik maakt van het A0 MQB-platform, waardoor de combinatie van compacte afmetingen, veel binnenruimte en de nieuwe assistentiesystemen mogelijk is.

ŠKODA acties

Bekijk de lopende acties.

privatelease-skoda-mobiel
Private lease voordeel

 Inclusief wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij de ŠKODA-dealer. U hoeft alleen nog maar aan de brandstof te denken. 

inruilskoda-mobiel
Inruilvoordeel

Ontvang nu € 1000 tot € 2000 inruilvoordeel wanneer u uw auto inruilt voor een ŠKODA.
 

dsgskoda-mobiel
DSG-automaat actie

De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat je niet eens doorhebt dat je van versnelling bent gewisseld.

ŠKODA ENYAQ iV
Private lease ŠKODA ENYAQ iV

Rijden in de volledig elektrische ŠKODA ENYAQ iV wordt bereikbaarder dan ooit te voren. De elektrische SUV van het Tsjechische merk is vanaf 1 januari 2022 te private leasen vanaf € 479 per maand, na aftrek van de EV-subsidie.

ŠKODA nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste ŠKODA nieuws.

Header SKODA KAROQ
30 november 2021
Wereldpremière ŠKODA KAROQ: vernieuwd design en technologie

Vandaag werd de populaire KAROQ in een gloednieuw jasje gestoken met grote visuele en technologische upgrades. De vernieuwde KAROQ wordt in de lente van 2022 verwacht in onze showrooms.

winter-mobile
24 november 2021
Vier tips om in de winter de meeste kilometers uit de ENYAQ iV te halen

De winter kondigt zich aan. En dat voelt een elektrische auto ook. Wat kun je doen om zoveel mogelijk kilometers uit de accu van de ŠKODA ENYAQ iV te halen?

skodakaroq2-2
22 november 2021
Eerste videobeelden van vernieuwde ŠKODA KAROQ

Het Tsjechische merk ŠKODA deelt vandaag de eerste bewegende beelden van de vernieuwde ŠKODA KAROQ.

skodakaroq1-2
16 november 2021
Eerste design schetsen vernieuwde ŠKODA KAROQ getoond

Op 30 november 2021 vindt de digitale wereldpremière van de vernieuwde ŠKODA KAROQ plaats. Bekijk de eerste design schetsen van de KAROQ. 

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe ŠKODA.