SKODA FABIA COMBI

Ontdek de FABIA COMBI

ŠKODA FABIA COMBI

Fris, nieuw en vol geavanceerde technologieën.

Kopen vanaf
€ 19.190
Private lease vanaf
€ 339
Bijtelling
22%

Bijzonder ruim en comfortabel

De ŠKODA FABIA COMBI is de ruimste in zijn klasse. Het is een model apart. Verrassend compact van buiten en verbazingwekkend ruim van binnen. Sporttassen. Bagage. Een hele fiets. Het kan in de FABIA COMBI, met zijn 1.395 liter bagageruimte. De FABIA COMBI is enkel nog uit voorraad leverbaar en niet meer nieuw te bestellen.

Een fris design

De FABIA COMBI heeft een stoere uitstraling. De voorbumper, grille en koplampen vormen een chique geheel en de vlijmscherpe lijnen geven de FABIA COMBI een bepaalde dynamiek. Van de zijflanken tot aan de koplampen en de mistlampen. Alles is design. Die laatste twee zijn hoekig vormgegeven en in de koplampen zijn kristallijne designelementen geïntegreerd, als knipoog naar de schoonheid van Boheemse glassierkunst.

Ook van binnen stralend

Het interieur van de ŠKODA FABIA COMBI is comfortabel en ruim. U vindt er kwalitatief hoogwaardige materialen en een zorgvuldige afwerking. Als u het portier sluit, is het rustig om u heen. Innovaties als een multifunctioneel stuur, uitgebreide multimediasystemen en een nieuw ontworpen instrumentenpaneel verhogen het comfort en zorgen er voor dat u altijd controle heeft.

Extra ogen op de weg

Met allerlei alerte assistentiesystemen worden uw ritten veiliger. De FABIA COMBI is daarom leverbaar met verschillende assistenten die razendsnel kunnen reageren in iedere situatie. Blind Spot Detect is zo’n systeem wat u waarschuwt wanneer er een weggebruiker in uw dode hoek rijdt. Adaptive cruise control is een slimme snelheidsregeling. Deze houdt niet alleen de ingestelde snelheid aan, maar zorgt ook automatisch voor voldoende afstand tot voorgangers.

SKODA SCALA

Op zoek naar meer luxe?

In de ŠKODA SCALA worden de compacte afmetingen gecombineerd met veel binnenruimte. Het is het eerste model van ŠKODA dat gebruik maakt van het A0 MQB-platform, waardoor de combinatie van compacte afmetingen, veel binnenruimte en de nieuwe assistentiesystemen mogelijk is.

ŠKODA acties

Bekijk de lopende acties.

skodafabia
Private lease voordeel

 Inclusief wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij de ŠKODA-dealer. U hoeft alleen nog maar aan de brandstof te denken. 

ŠKODA SCALA
Inruilvoordeel

Profiteer tot en met het einde van het jaar van € 2.000 extra inruilpremie op verschillende modellen van ŠKODA bij De Waal Autogroep

dsgskoda-mobiel
DSG-automaat actie

De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat je niet eens doorhebt dat je van versnelling bent gewisseld.

skoda accessoires
Korting op accessoires

Ontvang hoge kortingen op verschillende ŠKODA-accessoires. Van dakkoffers tot aan fietsendragers. Er is voor ieder wat wils. Zelfs voor de fanatieke wielrenners.

ŠKODA nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste ŠKODA nieuws.

header
21 november 2022
ŠKODA slaat mijlpalen in auto- en onderdelenproductie

ŠKODA heeft sinds het begin van deze maand drie indrukwekkende productiemijlpalen gerealiseerd. Zo rolde in Kvasiny de 750.000ste KODIAQ SUV van de lijn en produceerde de autofabrikant de vier miljoenste EA211-motor en het 15 miljoenste exemplaar van de nieuwste-generatie transmissie.

header
15 november 2022
Zo kun je de ENYAQ COUPÉ RS iV thuis prima verantwoorden

Je kunt de ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV nu proefrijden bij de ŠKODA-dealer. Dat je dit sportieve topmodel direct mee naar huis wilt nemen, begrijpen wij volledig. Maar hoe leg je dat uit aan gezinsleden die verwachten dat je met een praktische ŠKODA komt voorrijden?

header
15 november 2022
Muziek afspelen in de auto: kabeltje of bluetooth?

Als je muziek wil afspelen van je telefoon, gebruik je voor de beste audiokwaliteit dan een kabeltje of bluetooth? Of toch Apple CarPlay en Android Auto? De audio-experts van ŠKODA geven raad.

skoda
31 oktober 2022
Hoe Traffic Jam Assist voor minder ergernis in de file zorgt

In de file raak je vaak gefrustreerd. Je komt uitgeblust aan op je werk en dan moet de werkdag nog beginnen! Er is een oplossing en die heet Traffic Jam Assist.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe ŠKODA.