De Waal Autogroep opnieuw ŠKODA-dealer van het jaar

11 maart 2015 Skoda Dealer van het Jaar

Uitmuntende klanttevredenheid in showroom en werkplaats

ŠKODA-dealer De Waal in Tiel is verkozen tot Dealer van het Jaar 2015. Het autobedrijf dat sterk vertegenwoordigd is in Rivierenland presteert volgens importeur Pon Mobiel goed in alle disciplines die een moderne autodealer moet beheersen. Hierbij wordt heel nadrukkelijk geluisterd naar de opinie van de ŠKODA-klanten. Zij waarderen De Waal Autogroep hoog op hun persoonlijke benadering en de kwaliteit van hun dienstverlening.

De Waal Autogroep is een sterk familiebedrijf dat al 50 jaar bestaat. De huidige generatie eigenaren Christiaan en Walter de Bruin is het vak met de paplepel ingegoten. Dat deze titel niet op louter toeval berust, wordt bewezen door het prolongeren van het predicaat Dealer van het Jaar. Ook in 2014 kwam De Waal Autogroep al als beste ŠKODA-dealer van Nederland uit de bus.

De prestatie van alle ŠKODA-dealers in Nederland wordt gemeten over de 12 maanden voorafgaand aan de bekendmaking van de uitverkorene. Naast kwantitatieve doelen worden er ook veel kwalitatieve doelen gesteld waaruit moet blijken dat een dealer zijn zaken in zowel de showroom als in de werkplaats goed op orde heeft. De uitkomsten van tevredenheidsonderzoeken onder ŠKODA-rijders wegen zwaar mee in de einduitslag omdat deze praktijkdeskundigen hun ŠKODA-dealer als allerbesten kunnen beoordelen. De importeur meet daarnaast op zaken als de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en de verkoopprestatie van nieuwe auto’s. De medewerkers van De Waal Autogroep hebben hierop in de breedte uitmuntend gepresteerd. ŠKODA streeft na om haar klanten voor altijd te aan zich te binden. Dat bereik je met goede auto’s maar bovenal met de toewijding van de mensen in de ŠKODA-organisatie die het merk een gezicht geven. De medewerkers van De Waal Autogroep hebben zich op dit punt ware ambassadeurs getoond.

Terug naar nieuwsoverzicht