De Waal Autogroep SKODA Dealer van het Jaar 2016

19 februari 2016 SKODA dealer van het jaar

Tijdens de dealermeeting van SKODA in het Rijksmuseum is op 15 februari jl. De Waal Autogroep uitgeroepen tot SKODA Dealer van het Jaar 2016. Op alle fronten scoorde deze dealergroep buitengewoon goed. Ook de dealers die als tweede en derde eindigden, gooiden hoge ogen.

Het behalen van de titel SKODA Dealer van het Jaar 2016 is een echte teamprestatie. Het bedrijf houdt rekening met de belangen van alle partijen – dealer, importeur, fabriek en klant – en weet deze goed te behartigen. De medewerkers streven naar perfectie op alle vlakken en iedereen, van monteur tot directeur, is hiervan doordrongen.

Zowel particuliere kopers als leaserijders voelen zich thuis in de showrooms en bij de werkplaatsrecepties. Dat het klantenbelang onderdeel is van de cultuur enerzijds en het op orde hebben van processen anderzijds blijkt uit het feit dat De Waal Autogroep deze standaard zowel in de vestiging van Tiel als Gorinchem realiseert. Het gaat hier inmiddels ook om een consistent beeld over jaren, aangezien zij deze titel voor het derde opeenvolgende jaar prolongeren.

De medewerkers van Auto Hoogenboom in  Barendrecht sleepten de tweede prijs in de wacht. Een bijzondere prestatie omdat zij ten opzichte van vorig jaar zichzelf relatief het meest hebben verbeterd en daarmee ook de Aanmoedingsprijs in de wacht sleepten. Ook haalden zij de hoogste waardering in klanttevredenheid wat hen ook nog eens de Publieksprijs opleverden.

De derde prijs is voor Autoland van de Brug in Heerenveen. In de eindsprint hebben zij zich naar de top-3 gewerkt door op alle onderdelen nog extra punten te vergaren waarmee ook zij hun kwaliteit in de breedte hebben bewezen.

SKODA dealer van het jaar

 

Terug naar nieuwsoverzicht