Haars Groep vernieuwt het wagenpark met twee nieuwe SKODA’s Superb

28 oktober 2015 Haars Groep Website

Op vrijdag 23 oktober heeft De Waal Gorinchem twee nieuwe SKODA’s Superb afgeleverd aan Personenvervoer Midden Nederland, beter bekend als de Haars Groep. Als gerenommeerd vervoersbedrijf selecteert de Haars Groep zijn auto’s op onder andere uitstraling, betrouwbaarheid én duurzaamheid.

De SKODA Superb is één van de vele modellen die de Haars Groep in haar bezit heeft, waarbij de Superb zich onder andere onderscheid als het gaat over de ruimte voor de passagiers. Door het rijke aanbod aan taxi’s is het mogelijk altijd aan de vervoersbehoeften van de klant te voldoen. Naast compacte wagens beschikt de Haars Groep ook over luxe- en verlengde limousines, 8-persoonsbussen in diverse uitvoeringen en diverse touringcars.

De keuze voor De Waal Gorinchem is een bewuste. Voor de betrouwbaarheid is niet alleen naar de auto gekeken is, maar ook naar het autobedrijf. Continue service, meedenken met de klant en snel handelen zijn dan ook zaken die De Waal kenmerkt.

De Waal Autogroep en de Haars Groep passen goed bij elkaar omdat beiden vooruitstrevend zijn op hun eigen werkgebied. In de loop der jaren is de Haars Groep uitgegroeid tot een vervoersonderneming met 190 eenheden en vestigingen in Gorinchem, Dordrecht en Geldermalsen. Ook De Waal Autogroep is met 11 vestigingen in het Rivierengebied toonaangevend.

Terug naar nieuwsoverzicht