Showprimeur ŠKODA Kodiaq op Autosalon van Parijs

21 september 2016 SKODA KODIAQ

ŠKODA geeft op de Autosalon van Parijs acte de présence met een indrukwekkend modelaanbod. Van 1 tot en met 16 oktober presenteert de Tsjechische autofabrikant de ŠKODA Kodiaq daar voor het eerst aan consumenten. Met een lengte van 4,70m, maximaal zeven zitplaatsen en de grootste bagageruimte in zijn klasse is de Kodiaq ŠKODA’s eerste grote SUV.

Met ingang van februari 2017 debuteert ŠKODA’s nieuwste model voorzien van alle sterke eigenschappen van het merk: een karaktervol design, buitengewoon veel ruimte, praktische slimheid en innovatieve technologie die normaliter enkel in auto’s in een hogere klasse wordt toegepast.

Met de ŠKODA Kodiaq breidt de Tsjechische autofabrikant zijn modelgamma uit naar zeven modellen en meer dan 40 varianten. Tegelijkertijd markeert de nieuwe SUV de aftrap van een omvangrijk SUV-offensief. Als onderdeel van zijn 2025-strategie blijft ŠKODA zijn positie in het belangrijke en snelgroeiende SUV-segment verder versterken door de komende jaren nog meer nieuwe modellen te lanceren. Daarmee vergroot het merk de aantrekkingskracht van zijn modelprogramma en bedient ŠKODA nieuwe doelgroepen. In die strategie neemt de ŠKODA Kodiaq het voortouw.

De eerste persdag van de show in de Franse hoofdstad staat geheel in het teken van de nieuwe SUV van ŠKODA. In totaal maken elf Kodiaqs hun opwachting op de stand van het merk. Vanaf de tweede persdag is het voltallige modelaanbod van ŠKODA te zien. Daarnaast krijgen bezoekers van de stand een interessant kijkje in de wereld van ŠKODA, met wielrennen, ijshockey en connectiviteit. Aanvullend presenteert het ŠKODA designlab PRECIOSA de uiteenlopende facetten van het nieuwe design van ŠKODA.

De persconferentie van ŠKODA vindt plaats op 29 september om 07.45u in Paviljoen 4 op standnummer 215 en is via een livestream te volgen op www.skoda-storyboard.com.

Terug naar nieuwsoverzicht