ŠKODA Octavia Combi rijdt nijntje door Tour de France

2 juli 2014 Skoda NijntjeTour de France

Zaterdag 5 juli gaat de Tour de France in het Britse Leeds van start. Maar nog belangrijker, over een jaar vindt de Grand Départ van het grootste wielerevenement ter wereld plaats in het hart van Nederland. Vanuit de reclamekaravaan in de Tour de France 2014 is nu al mee te beleven wat Utrecht volgend jaar te wachten staat.

Om alle Tourfans alvast in de stemming te laten komen, rijden er vier opvallende Le Tour Utrecht ŠKODA Octavia’s Combi met het grote icoon nijntje* op het dak mee in de reclamekaravaan. De vier nijntjes zijn voorzien van de officiële jersey’s van de Tour de France, waaronder de door ŠKODA gesponsorde witte trui voor de beste renner onder 25 jaar. Le Tour Utrecht is tijdens de karavaan te volgen via: www.tourdefranceutrecht.com, @letourutrecht of #TDFutrecht.

ŠKODAtours
Niet alleen ŠKODA en Le Tour Utrecht hebben een band, ook ŠKODA en de Tour de France, La Vuelta en nog 8 andere internationale wielerkoersen zijn partner, net zoals veel bekende wielerploegen. Denk aan Team Giant Shimano, maar ook aan in te huren ŠKODA’s van juryauto.nl en de materiaalauto’s van Shimano Neutrale Service. De passie voor fietsen deelt ŠKODA ook met veel klanten, wat blijkt uit de populariteit van www.skodatours.nl, dat alle wielerliefhebbers exclusief toegang geeft tot wielerevents, fietsclinics met profs en VIP-bezoeken aan grote wielerevenementen.

* Nijntje (Utrecht, 21 juni 1955) is de hoofdpersoon van een serie kinderprentenboeken over een konijntje. De boeken zijn geschreven en getekend door Dick Bruna. De verhaaltjes van nijntje zijn in meer dan 50 talen vertaald en buiten Nederland en België is zij bekend als Miffy. In Utrecht is in het Dick Bruna huis, onderdeel van het Centraal Museum, veel werk van Dick Bruna te zien. Volgend jaar, het jaar van de Tourstart in Utrecht, viert nijntje haar 60 jarig jubileum.

Terug naar nieuwsoverzicht