ŠKODA trekt doek van VISION GT concept

6 juni 2019

ŠKODA presenteert tijdens de Shenzhen-Hong Kong-Macao International Autoshow 2019 een preview van een sportieve SUV voor de Chinese markt. De VISION GT concept combineert compacte afmetingen met een royale binnenruimte en geavanceerde technologie. De productieversie van deze SUV met de looks van een coupé wordt later dit jaar onthuld.

De ŠKODA VISION GT concept is met z’n compacte afmetingen perfect geschikt voor stedelijke gebieden. De nieuwe SUV is 4.416 mm lang, 1.906 mm breed en 1.633 mm hoog. De riante wielbasis van 2.611 mm zorgt voor een bovengemiddeld grote binnenruimte – een eigenschap van elke ŠKODA.

Het kenmerkende design van de sportieve SUV bevat veel opvallende features, zoals fraaie Matrix LED-koplampen met zes kristalvormige ornamenten en een zwart dak dat naadloos overgaat in de coupé-achtige achterzijde.

De productieversie van de ŠKODA VISION GT concept – die exclusief is voorbehouden aan de Chinese markt – wordt later dit jaar in China onthuld.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.
Terug naar nieuwsoverzicht