Strakker en slimmer: nieuwe ŠKODA Octavia nu in de showroom

2 maart 2017 octaviacombi

De nieuwe ŠKODA Octavia en Octavia Combi staan nu in de showroom. Het nieuwe design maakt de Octavia nog strakker en slimme technologieën zorgen voor nog meer comfort, veiligheid en efficiency. Uiteraard behoudt de Octavia een belangrijk pluspunt: een ruimteaanbod waar je u tegen zegt.

Het sterke karakter van de nieuwe Octavia komt in zijn design tot uiting: met zijn brede grille en extra koplampen in kristallook is hij markanter dan ooit. Vorm en functie zijn bovendien perfect in balans: Voor de koplampunits zijn adaptieve lichten met full LED-technologie verkrijgbaar. Voor het interieur is LED-ambianceverlichting beschikbaar.

Infotainment: de nieuwste generatie
De nieuwe Octavia is er met de nieuwste generatie infotainmentsystemen. De grote displays (tot 9,2 inch) in glasdesign reageren al op zeer lichte aanrakingen. Bij de topuitvoering Columbus is een WLAN-hotspot en LTE-module voor snel dataverkeer inbegrepen. Met de Phonebox zijn smartphones draadloos op te laden.

Innovatieve assistentie voor veiligheid en comfort
De nieuwe Octavia is veiliger en comfortabeler dan ooit. Dat komt onder meer door (nieuwe) assistentiesystemen als de anticiperende voetgangersbescherming, Blind Spot Detect, Rear Traffic Alert, Trailer Assist en inzittendenbescherming Crew Protect.

Veelzijdigheid troef: aandrijflijnen
De nieuwe Octavia is ook op het gebied van aandrijflijntechnologie zeer veelzijdig. Naast de benzine- en dieselmotoren is er ook een G-TEC-krachtbron voor aardgas. Vrijwel alle motoren zijn te koppelen aan de automatische DSG-transmissie.

Vanaf € 22.790*
De nieuwe Octavia is er als 1.0 Greentech Active Hatchback vanaf € 22.790* (COMBI: € 23.690*). Door de scherpe prijzen is de nieuwe Octavia zakelijk al te rijden vanaf € 165** per maand (Combi: € 172**) op basis van 22% bijtelling.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn inclusief BTW, BPM, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor kosten de algemene verkoopinformatie.

**) Op basis van 40,8% inkomstenbelasting.

Terug naar nieuwsoverzicht