ŠKODA OCTAVIA COMBI

Ontdek de OCTAVIA COMBI

ŠKODA OCTAVIA COMBI

Fijn voor het oog én het vervoeren van veel bagage. 

Kopen vanaf
€ 31.190
Bijtelling
22%

De ŠKODA OCTAVIA COMBI

De bestseller van het merk is langer en breder geworden dan zijn voorganger, heeft een nóg ruimere kofferbak en ligt qua design helemaal in lijn met ŠKODA’s actuele designtaal. U rijdt al in de OCTAVIA COMBI vanaf € 31.190.

Tijd om te stralen

Esthetisch, veilig en makkelijk in gebruik. Zo beschrijven wij de OCTAVIA COMBI. De dynamische lijnen en opvallende kenmerken, zoals de koplampen in de vorm van een pijl, trekken de aandacht. De Full-LED matrix koplampen kunnen met behulp van een camera op de voorruit een voorliggend of naderend voertuig detecteren. Op basis hiervan stellen de koplampen zich automatisch in stappen af. Dit garandeert het beste zicht voor u zonder daarbij andere bestuurders te verblinden.

Stap in

Het interieur is ruim opgezet, wat zorgt voor veel hoofd- en beenruimte voor alle inzittenden. Als bestuurder bent u omringd door hoogwaardige materialen en slimme assistentiesysteem. Opvallend is het tweespaaks stuurwiel. Een gloednieuw multifunctioneel stuurwiel, wat rijden in de OCTAVIA COMBI nog comfortabeler maakt. Met de haptische knoppen op het stuurwiel bedient u gemakkelijk uw virtual cockpit en infotainment systeem. Het decoratieve paneel geven het dashboard een gelikte uitstraling.

Innovatieve assistentiesystemen

De vierde generatie van de OCTAVIA is leverbaar met een groot aantal nieuwe assistentiesystemen. Collision Avoidance Assist ondersteunt OCTAVIA-rijders met stuuringrepen voor het voorkomen van ongevallen; Exit Warning waarschuwt voor langskomend verkeer wanneer de bestuurder wil uitstappen. Hands-on-Detect houdt nauwkeurig in de gaten of de bestuurder de handen op het stuur houdt en Emergency Assist kan de auto zelfstandig tot stilstand brengen wanneer de bestuurder daartoe niet meer in staat is.

ŠKODA OCTAVIA COMBI RS-8

Vier soorten aandrijving

De motorenreeks van de ŠKODA OCTAVIA is verder uitgebreid en schoner en zuiniger dan ooit. Naast de bekende benzinevarianten worden er ook CNG-versies, plug-in hybrids én mild-hybrids leverbaar. De plug-in hybrid koppelt een 1.4 TSI benzinemotor aan elektrische aandrijving en komt in twee vermogensvarianten: 150 kW/204 pk of 180 kW/245 pk. Beide varianten worden geleverd met een 6-traps DSG-automaat.

Er komen twee mild-hybrids: de 81 kW/110 pk sterke 1.0 TSI en 115 kW/150 pk sterke 1.5 TSI met 7-traps DSG. Met de elektrische energie kan de OCTAVIA onder bepaalde omstandigheden ‘zeilen’ met de motor uit voor een nog lager brandstofverbruik.

De uitvoeringen

Sommige mensen rijden graag sportief, anderen zakelijk of luxe en soms houdt men van gewoon. Voor iedere bestuurder van een OCTAVIA COMBI is er een passende uitvoering.

ŠKDOA KAROQ

Rijdt u liever in een SUV?

De compacte SUV is meteen herkenbaar als ŠKODA. Zeeën van ruimte, Simply Clever oplossingen en een standaard rijke uitrusting. Op de motorkap van de KAROQ prijkt uiteraard trots een groot ŠKODA-logo. U rijdt al in de KAROQ vanaf € 31490.

ŠKODA acties

Bekijk de lopende acties.

privatelease-skoda-mobiel
Private lease voordeel

 Inclusief wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij de ŠKODA-dealer. U hoeft alleen nog maar aan de brandstof te denken. 

inruilskoda-mobiel
Inruilvoordeel

Ontvang nu € 1000 tot € 2000 inruilvoordeel wanneer u uw auto inruilt voor een ŠKODA.
 

dsgskoda-mobiel
DSG-automaat actie

De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat je niet eens doorhebt dat je van versnelling bent gewisseld.

ŠKODA ENYAQ iV
Private lease ŠKODA ENYAQ iV

Rijden in de volledig elektrische ŠKODA ENYAQ iV wordt bereikbaarder dan ooit te voren. De elektrische SUV van het Tsjechische merk is te private leasen vanaf € 569 per maand, na aftrek van de EV-subsidie.

ŠKODA nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste ŠKODA nieuws.

Header_mobiel
28 februari 2022
Unieke preview met ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV op 16 maart

Komt u op woensdag 16 maart 2022 de volledig elektrische ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV bewonderen? Tijdens deze unieke preview krijgt u een mogelijkheid om de ENYAQ van dichtbij te bewonderen.

Headerafbeelding ENYAQ iV COUPÉ
24 februari 2022
ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV nu te bestellen in RS-uitvoering

Al snel na de onthulling van de ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV brengt het Tsjechische merk als snel de sportieve RS-uitvoering op de markt. Het eerste volledig elektrische RS-model is vanaf nu te bestellen bij De Waal Autogroep vanaf € 58990.

Enyaq coupe iv
31 januari 2022
ŠKODA presenteert nieuwe ENYAQ COUPÉ iV aan de wereld

Op 31 januari onthulde ŠKODA de volledig nieuwe en elektrische ENYAQ COUPÉ iV aan de wereld. De ENYAQ COUPÉ is de navolging van de succesvolle ŠKODA ENYAQ. Bekijk hier de eerste beelden van de ENYAQ COUPÉ iV

ŠKODA ENYAQ iV
19 januari 2022
ŠKODA boekt in 2021 groot succes in Nederland

Het merk ŠKODA AUTO leverde in het jaar 2021, ondanks uitdagende marktomstandigheden, wereldwijd 878.200 auto’s af en heeft in Nederland groot succes geboekt.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe ŠKODA.