header_volkswagen_amarok

Ontdek de Amarok

Volkswagen Amarok

Elegante en krachtige pick-up

Gloednieuwe pick-up

Een compleet ander design en voorzien van de laatste innovaties, dat is de gloednieuwe Volkswagen Amarok. De nieuwe Amarok is groter, krachtiger en comfortabeler dan zijn voorganger.  Ontdek de nieuwste eigenschappen en specificaties van de gloednieuwe Volkswagen pick-up.

Exterieur met een lange wielbasis

Zoals eerder benoemd, is de nieuwe Amarok groter dan zijn voorganger. Zo kent de Amarok een langere wielbasis van 3270 mm. Dat betekent een verbeterde hellingshoek en betere off-roadcapaciteiten. Verder is ook het design van de Amarok sterk veranderd. Zo kent de nieuwe Amarok een nieuwe krachtige grille, 21" velgen en nieuwe stylingspakket vooor stylingsbars en opstaptreden. Op de achterklep vindt u in grote letters en in reliëf de naam van het model 'Amarok' staan.

Comfortabel design

Hoe groot en krachtig de Amarok ook is, van binnen is het een oase aan comfort. De Amarok is voorzien van laatste innovaties zoals digital cockpit, keyless entry/start, elektrische stuurbekrachtiging en een elektronische parkeerrem. Afhankelijk van welke uitvoering is de Amarok ook uitgerust met lederen stoelen, Harman Kardon premium geluidsysteem en parkeerhulp.

Ruimtelijk en slimme laadbak

De laadruimte is één van de belangrijkste elementen van de Volkswagen Amarok. De nieuwe Amarok heeft genoeg ruimte voor het overdwars laden van een europallet. Verder is de laadruimte voorzien van LED-verlichting, 12 V-stopcontact en afdekking van de laadruimte.

afbeelding_volkswagen_amarok_cilinders

Permanente vierwielaandrijving

De nieuwe Volkswagen Amarok heeft het antwoord op elke rij-situatie. Zo kent de Amarok achterwielaandrijving, maar ook selecteerbare tot permanente vierwielaandrijving. De Amarok wordt verkrijgbaar in drie verschillende dieselmotoren met vier tot zes cilinders en cilinderinhouden van 2,0 tot 3,0 liter zorgen voor de juiste vermogensontwikkeling.

Meer laadruimte nodig?

Als bestelwagen. Als pick-up. Alleen een chassis of een platform chassis. De Volkswagen Crafter is er voor iedere vakman en alle klussen. Een doordachte bedrijfswagens die uw werkdag comfortabeler maakt. De Volkswagen Crafter is leverbaar vanaf € 28.500 excl. BTW.

Volkswagen Crafter pickup

Volkswagen Bedrijfswagens acties

Bekijk de lopende acties.

vwbwg voorjaarsactie header
Voorjaarsvoordeel op onderhoud

De lente is begonnen en daarmee is het ook tijd om uw Volkswagen Bedrijfswagen klaar te maken voor een prachtig voorjaar. Zorg dat uw bedrijfswagen in topconditie verkeerd.

Volkswagen Bedrijfswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen Bedrijfswagen nieuws.

Volkswagen festivalbus Hero
23 maart 2023
Legendarisch VW Bus Festival is terug van weggeweest

Liefhebbers van Volkswagen-busjes opgelet: het legendarische VW Bus Festival is terug van weggeweest! 16 jaar na de laatste editie zetten duizenden Volkswagen-busjes binnenkort koers naar Hannover.

header
24 februari 2023
ID. Buzz blaast historische Porsche Renndienst nieuw leven in

In de jaren vijftig, zestig en zeventig werd de Volkswagen Transporter ingezet als servicewagen voor de raceteams van Porsche.

Volkswagen ID.buzz anwb
10 februari 2023
ID. Buzz Cargo schrijft volgend elektrisch hoofdstuk voor Wegenwacht

Volkswagen is al decennialang hofleverancier van pechvoertuigen aan de ANWB Wegenwacht. 

Header VWBWG ID Buzz Cargo
28 november 2022
ID. Buzz Cargo maakt indruk met innovatieve assistentiesystemen

De Volkswagen ID. Buzz Cargo is verkrijgbaar met nieuwe, intelligente assistentiesystemen die het rijden nog comfortabeler kunnen maken en ook de veiligheid verder verhogen.