header_volkswagen_amarok

Ontdek de Amarok

Volkswagen Amarok

Elegante en krachtige pick-up

Gloednieuwe pick-up

Een compleet ander design en voorzien van de laatste innovaties, dat is de gloednieuwe Volkswagen Amarok. De nieuwe Amarok is groter, krachtiger en comfortabeler dan zijn voorganger.  Ontdek de nieuwste eigenschappen en specificaties van de gloednieuwe Volkswagen pick-up.

Exterieur met een lange wielbasis

Zoals eerder benoemd, is de nieuwe Amarok groter dan zijn voorganger. Zo kent de Amarok een langere wielbasis van 3270 mm. Dat betekent een verbeterde hellingshoek en betere off-roadcapaciteiten. Verder is ook het design van de Amarok sterk veranderd. Zo kent de nieuwe Amarok een nieuwe krachtige grille, 21" velgen en nieuwe stylingspakket vooor stylingsbars en opstaptreden. Op de achterklep vindt u in grote letters en in reliëf de naam van het model 'Amarok' staan.

Comfortabel design

Hoe groot en krachtig de Amarok ook is, van binnen is het een oase aan comfort. De Amarok is voorzien van laatste innovaties zoals digital cockpit, keyless entry/start, elektrische stuurbekrachtiging en een elektronische parkeerrem. Afhankelijk van welke uitvoering is de Amarok ook uitgerust met lederen stoelen, Harman Kardon premium geluidsysteem en parkeerhulp.

Ruimtelijk en slimme laadbak

De laadruimte is één van de belangrijkste elementen van de Volkswagen Amarok. De nieuwe Amarok heeft genoeg ruimte voor het overdwars laden van een europallet. Verder is de laadruimte voorzien van LED-verlichting, 12 V-stopcontact en afdekking van de laadruimte.

afbeelding_volkswagen_amarok_cilinders

Permanente vierwielaandrijving

De nieuwe Volkswagen Amarok heeft het antwoord op elke rij-situatie. Zo kent de Amarok achterwielaandrijving, maar ook selecteerbare tot permanente vierwielaandrijving. De Amarok wordt verkrijgbaar in drie verschillende dieselmotoren met vier tot zes cilinders en cilinderinhouden van 2,0 tot 3,0 liter zorgen voor de juiste vermogensontwikkeling.

De uitvoeringen van de Amarok

Volkswagen Crafter pickup

Meer laadruimte nodig?

Als bestelwagen. Als pick-up. Alleen een chassis of een platform chassis. De Volkswagen Crafter is er voor iedere vakman en alle klussen. Een doordachte bedrijfswagens die uw werkdag comfortabeler maakt. De Volkswagen Crafter is leverbaar vanaf € 28.500 excl. BTW.

Volkswagen Bedrijfswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen Bedrijfswagen nieuws.

Header VWBWG ID Buzz Cargo
28 november 2022
ID. Buzz Cargo maakt indruk met innovatieve assistentiesystemen

De Volkswagen ID. Buzz Cargo is verkrijgbaar met nieuwe, intelligente assistentiesystemen die het rijden nog comfortabeler kunnen maken en ook de veiligheid verder verhogen.

volkswagen id buzz cargo van of the year
21 september 2022
Volkswagen ID. Buzz Cargo uitgeroepen tot International Van of the Year 2023

De volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz Cargo is in Hannover tijdens de IAA Transportation vakbeurs uitgeroepen tot International Van of the Year 2023. Lees meer over de prijs.

Onthulling nieuwe Amarok
7 juli 2022
Volkswagen presenteert nieuwe Amarok

Dertien jaar na de komst van de eerste Amarok presteert Volkswagen de gloednieuwe Amarok. De pick-up is groter, krachtiger en charismatischer dan ooit en voorzien van de laatste features.

Elektrische ID. Buzz
14 juni 2022
Welke subsidies en fiscale voordelen zijn er voor de ID. Buzz Cargo?

Heeft u interesse in de ID. Buzz Cargo? Dan kunt u profiteren van de SEBA en verschillende fiscale voordelen. Lees het artikel en profiteer van deze voordelen.