Speciale Edities van Transporter en Caddy

22 januari 2015 Volkswagen Transporter en Caddy

Ondernemers krijgen ook in 2015 een steuntje in de rug van Volkswagen Bedrijfswagens. De Transporter trapt het jaar af met de rijk uitgeruste T-Edition en de Caddy met de speciale C-Edition. Beide zijn standaard uitgerust met vele opties. De actiemodellen zijn er tot 31 maart aanstaande en zolang als de voorraad strekt.

De Volkswagen Transporter T-Edition is uitgerust met opties ter waarde van bijna 8.000 euro en kent een meerprijs van slechts 595 euro ten opzichte van de reguliere Transporter. De standaarduitrusting wordt dan uitgebreid met onder andere bumpers in carrosseriekleur, lichtmetalen velgen, radio met Bluetooth, cruise control, parkeersensoren achter en mistlampen vóór. De vanafprijs van de Transporter T-Edition bedraagt 21.895 euro*. Klanten die kiezen voor Financial Lease kunnen al vanaf 92 euro per week aan het werk.

Caddy: de complete C-Edition
De compacte en veelzijdige Caddy is er nu als C-Edition. Ook hier staat een meerprijs van 595 euro voor een compleet pakket extra’s met een waarde van ruim 6.000 euro: onder andere bumpers in carrosseriekleur, lichtmetalen velgen, radio met Bluetooth, cruise control, parkeersensoren achter en mistlampen vóór. De Caddy C-Edition is er vanaf 14.445 euro*. De Financial Lease-tarieven zijn zeer aantrekkelijk. De Caddy C-Edition is al te rijden vanaf 60 euro per week.

Nooit meer (de weg) kwijt
Voor een meerprijs van 500 euro worden de Transporter T-Edition en de Caddy C-Edition ook uitgevoerd met een navigatiesysteem en een diefstalalarm.
Naast de tot en met 31 maart 2015 leverbare Edition-modellen zijn ook de overige uitvoeringen van de Transporter en de Caddy standaard uitgerust met airco en een elektrisch pakket.

Bekijk de C-Edition   Bekijk de T-Edition

* In dit bericht vermelde prijzen zijn adviesprijzen exclusief BTW, exclusief afleverkosten. Lees de algemene verkoopinformatie op vwbedrijfswagens.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht