Volkswagen Bedrijfswagens introduceert slooppremies in Nederland

11 oktober 2017 Volkswagen Transporter

Volkswagen Bedrijfswagens introduceert een slooppremieregeling in Nederland. Hiermee stimuleert Volkswagen Bedrijfswagens de vervanging van oude EU1 tot en met EU4 diesels, ongeacht het merk, door de nieuwste bedrijfswagens met schonere technologie. De Waal Autogroep zorgt voor de sloop van de oude bedrijfswagen. De actie loopt tot en met 28 december 2017.

Met de slooppremies wil Volkswagen Bedrijfswagens het gebruik van de nieuwste generatie bedrijfswagens met de modernste en schonere technologie aanmoedigen. Voor de CNG-uitvoering van de Caddy geldt een extra hoge premie. De slooppremies, die gelden voor oude EU1 t/m EU4 diesels van alle merken, kunnen oplopen tot € 7.000. Deze premie kan in overleg met De Waal ook worden ingezet als aanbetaling op een financiering.

Om in aanmerking te komen voor een slooppremie, dient de in te ruilen EU1 t/m EU4 diesel tenminste zes maanden op naam van de eigenaar te staan. De slooppremies gelden niet in combinatie met andere lopende acties. De ingeruilde bedrijfswagen wordt gesloopt, waarbij De Waal Autogroep zorgt voor de afwikkeling.

Meer informatie over de slooppremies en de overige voorwaarden is te vinden op de speciale website: www.volkswagenbedrijfswagens.nl/slooppremie. Deze website bevat tevens een kentekenchecker waarmee kan worden gecontroleerd of een bedrijfswagen in aanmerking komt voor een slooppremie.

De onderstaande tabel toont per model de daarbij behorende premie.

Model geel kenteken (incl. BTW) Slooppremie
Caddy € 2.000
Caddy CNG € 3.000
Transporter Kombi € 4.000
Multivan € 7.000

 

Model grijs kenteken (excl. BTW) Slooppremie
Caddy € 1.000
Transporter € 2.000
Crafter € 2.000

 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Terug naar nieuwsoverzicht