Volkswagen ID.3

Alleen nog uit voorraad

Volkswagen ID.3

Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch. 

Kopen vanaf
€ 38.990
Bijtelling
16%

100% elektrische Volkswagen ID.3

Een echte Volkswagen, en dan 100% elektrisch. Met natuurlijk het comfort, het vertrouwen en het gebruiksgemak wat u gewend bent van Volkswagen. Daar hoort een goede actieradius en een scherpe vanaf prijs bij. U stapt in de Volkswagen ID.3 vanaf € 38.990 en dan heeft u een actieradius tot 550 kilometer.

Optimale aerodynamica met de ID.3

Volledig elektrisch betekent automatisch ook een uitstekende aerodynamica. De Volkswagen ID.3 heeft gestroomlijnde looks en is standaard al voorzien van 18” velgen. Natuurlijk kunt u voor een maatje of twee meer kiezen. Dan maakt u de ID.3 naast aerodynamisch ook sportief. De koplampen van deze volledig elektrische auto mag u gerust iconisch noemen. Het is alsof de ID.3 u aankijkt; het zijn net ogen, inclusief pupillen. De IQ.Light koplampen passen zich automatisch aan, zodat u altijd perfect zicht heeft.

Volkswagen ID.3 op voorraad

Ruimtelijk interieur

De Volkswagen ID.3 heeft de binnenruimte van de Passat. Dus ook al heeft u een passagier van 2.00 meter, u kunt hem prima op de achterbank laten zitten. Doordat de ID.3 niet een klassieke aandrijfas heeft, kan een vijfde passagier ook comfortabel meerijden. In het midden van de bodem op de achterbank zit namelijk geen dikke tunnel voor de aandrijfstang.

De ID.3 ís de toekomst. En dat ziet u ook in het interieur. Het is compleet anders dan bijvoorbeeld een Volkswagen Golf en tegelijkertijd is het heel herkenbaar en vertrouwd Volkswagen.

Assistentiesystemen voor een veilige rit

Volkswagen vindt veiligheid heel belangrijk en dat ziet u terug in de ID.3. De standaard uitrusting heeft al tal van assistentiesystemen die uw rit veiliger maken met de extra’s opties wordt het nóg beter. Standaard heeft de ID.3 bijvoorbeeld adaptive cruise control, lane assist en front assist. En u kunt voor assistenten kiezen zoals Augmented Reality Head-Up Display, Travel Assist en LED Matrix IQ.Light.

Elektromotoren

U kunt bij de Volkswagen ID.3 uit verschillende accupakketten kiezen. We hebben ze hieronder opgesomd.

349 km actieradius

45kWh, 100kw, 150pk 

Wanneer u kiest voor dit accupakket, accelereert u van 0-100km/u in 8,9 seconden. Aardig rap dus! De WLTP actieradius bedraagt 349 kilometer. In de praktijk zit dit tussen de 250 en 350 kilometer. Wanneer u uw ID.3 bij een snellader oplaadt, is deze in een halfuur van 5% tot 80% opgeladen. Het verbruik ligt op de 15,0 kWh/100km.

426 km actieradius

58kWh, 107kw, 145pk

Dit accupakket zorgt ervoor dat u in 8,5 seconden naar de 100 sprint. In zo’n 35 minuten is de accu bij een snellader opgeladen van 5% tot 80%. Met deze ID.3 kunt u volgens de WLTP 426 kilometer rijden en in de praktijk ligt dit tussen de 300 en 420 kilometer. Het gemiddelde verbruik is 15,4 kWh/ 100km.

426 km actieradius

58kWh, 150kw, 204pk

Deze Volkswagen ID.3 kan opladen van 5% tot 80% in slechts 22%. En ook het optrekken van 0 – 100km/u gaat heel rap. Dat doe de ID.3 in slechts 7,3 seconden. De WLTP actieradius bedraagt 426 kilometer.

553 km actieradius

77kWh, 150kw, 204pk

Wanneer u kiest voor een ID.3 met dit accupakket, heeft u een WLTP actieradius tot 553 kilometer. In de praktijk zit dit tussen de 390 en 550 kilometer. Het gemiddelde verbruik bedraagt 15,8kWh per 100 kilometer, u sprint in 7,9 seconden van 0-100km/u en in 38 minuten is de ID.3 met een snellader opgeladen tot 80%. 

Thumbnail_YT-volkswagenid3-mobiel
Volkswagen ID.4

Stapt u liever in een elektrische SUV?

De ID.4 combineert moeiteloos de ruimte en het comfort van een SUV met het duurzame karakter van een elektrische auto. Technische snufjes, vernieuwend design: het ontbreekt u aan niets in de ID.4.

Volkswagen acties

Bekijk de lopende acties.

Header mailing
Volkswagen up! = up!

Dit is de allerlaatste kans om voordelig in een nieuwe Volkswagen up! te stappen. Deze kleine Volkswagen verdwijnt namelijk uit het modellengamma. Profiteer nu het nog kan!

Taxa_VVD
Volkswagen Voorjaar Deals

Bij De Waal doen we er een schepje bovenop. Bovenop de landelijke acties van Volkswagen. Bekijk onze scherpe aanbiedingen!

Volkswagen T-Roc
Volkswagen Voordeel

Bent u op zoek naar een nieuwe Volkswagen? Dit is hét moment; De Waal heeft nu namelijk extra veel acties die uw nieuwe Volkswagen wel héél interessant maken. 

dwa_voorjaarscampagne
Voorjaarsvoordeel op onderhoud

De lente is begonnen en daarmee is het ook tijd om uw Volkswagen klaar te maken voor een prachtig voorjaar. Tot en met 31 mei zijn er verschillende service-acties om zorgeloos het voorjaar tegemoet te gaan. Denk hierbij aan voordeel op een bandenwissel of aircocheck.

Volkswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen nieuws.

Over-the-AIr update
13 september 2021
Over-the-Air updates voor alle Volkswagen ID.-modellen gestart

Volkswagen maakt vanaf vandaag regelmatige software-updates via mobiele data-overdracht beschikbaar voor alle ID.-modellen.

Volkswagen ID.Life
7 september 2021
Elektrisch rijden voor de jonge generatie: ID. LIFE

Volkswagen versnelt opnieuw zijn elektrificatie-offensief en maakt duurzame mobiliteit voor nog meer mensen bereikbaar.

productie accucellen
16 september 2021
Volkswagen opent nieuw lab voor ontwikkeling en productie accucellen

Volkswagen Group Components heeft in Salzgitter (Duitsland) één van de meest moderne laboratoria voor celonderzoek en -ontwikkeling in Europa geopend. 

ID.5 GTX
9 augustus 2021
Onthulling Volkswagen ID.5 GTX op 7 september 2021 in München

De Volkswagen ID.5 GTX beleeft op 7 september zijn internationale showdebuut als productierijpe, licht gecamoufleerde concept car op de IAA in München.

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Volkswagen.