4G0A7988-HDR

Een échte Volkswagen

Volkswagen ID.3

Sportiever design, gloednieuwe kleuren.

Kopen vanaf
€ 39.990
Private lease vanaf
€ 529
Bijtelling
16%

100% elektrische Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 is een baanbrekende elektrische auto met een eigentijds design, duurzame aandrijving en geavanceerde technologie. Geniet van zijn ruime interieur, indrukwekkende rijbereik en intelligente rijhulpsystemen, terwijl je milieuvriendelijk en met plezier rijdt. De ID.3 is de toekomst van elektrisch rijden, klaar om jouw avonturen naar een hoger niveau te tillen. Bij de aanschaf van een nieuwe ID.3 bieden wij de mogelijkheid om een rijtraining te volgen bij Verkeersveiligheid Groep Nederland.

Optimale aerodynamica met de ID.3

Volledig elektrisch betekent automatisch ook een uitstekende aerodynamica. De Volkswagen ID.3 heeft gestroomlijnde looks en is standaard al voorzien van 18” velgen. Natuurlijk kan je voor een maatje of twee meer kiezen. Dat maakt de ID.3 naast aerodynamisch ook sportief. De koplampen van deze auto mag je gerust iconisch noemen. Het is alsof de ID.3 je aankijkt; het zijn net ogen, inclusief pupillen. De IQ.Light koplampen passen zich automatisch aan, zodat je altijd perfect zicht hebt.

Volkswagen ID.3 op voorraad

Ruimtelijk interieur

De Volkswagen ID.3 heeft de binnenruimte van de Passat. Dus ook al heb je een passagier van 2 meter, je kunt hem of haar prima op de achterbank laten zitten. Doordat de ID.3 niet een klassieke aandrijfas heeft, kan een vijfde passagier ook comfortabel meerijden. In het midden van de bodem op de achterbank zit namelijk geen dikke tunnel voor de aandrijfstang.

De ID.3 ís de toekomst. En dat zie je ook in het interieur. Het is compleet anders dan bijvoorbeeld een Volkswagen Golf en tegelijkertijd is het heel herkenbaar en vertrouwd Volkswagen.

Extra hulp tijdens het rijden

Ontdek de geavanceerde rijhulpsystemen van de ID.3, die iedere rit veiliger en comfortabeler maken. Het was al mogelijk om je rit extra comfortabel te maken met Travel Assist. Het is nu mogelijk om semi-automatisch auto te rijden met nóg slimmere rijhulpsystemen. De vernieuwde ID.3 kan bijvoorbeeld signalen verwerken van andere auto's en daarmee krijg je waarschuwingen voor gevaar, ongevallen en stilstaand verkeer. Vanaf een snelheid van 90 km/h kan je de auto automatisch van rijstrook laten wisselen. 

Large JPG-IN0258_RGB

Parkeren is nu nóg makkelijker

Met de vernieuwde ID.3 is het nog nooit zo makkelijk geweest om in te parkeren. De auto onthoudt waar je parkeert en dit helemaal voor jou kan doen. Dat kan met Trained Park Assist. De ID.3 is nu in staat om parkeeracties van jou als bestuurder op te slaan en automatisch uit te voeren. 
De sensoren houden daarbij de omgeving in de gaten en hiermee is de ID.3 in staat om zelf te sturen, gas te geven en te remmen. Zo wordt al het werk uit handen genomen.

De uitvoeringen

Je kunt jouw ID.3 volledig naar wens samenstellen. Een gewenst accupakket met een luxe en technische snufjes naar smaak. 

Volkswagen Service én 7 jaar onderhoud

Volkswagen biedt op de vernieuwde ID.3 standaard t/m 7 jaar onderhoud en 8 jaar fabrieksgarantie (óf maximaal 160.000 km) op de hoogvoltaccu. Daarnaast kan er gebruikgemaakt worden van gratis 24u pechhulp binnen Europa. Met het uitgebreide servicenetwerk in Nederland en in Europa kunnen we de berijder beloven binnen 3 uur weer mobiel te zijn bij pech zoals een lekke band.

Large JPG-ID.3 IN0264_RGB
Volkswagen ID.3_proefrit

Ervaar 'm zelf tijdens een proefrit

Je weet pas echt hoe de Volkswagen ID.3 rijdt, als je hem zelf hebt ervaren. Kom langs bij één van onze vestigingen en laat je overtuigen. Het inplannen van een proefrit is snel geregeld. Wij staan voor je klaar. 

Stap je liever in een elektrische SUV?

De ID.4 combineert moeiteloos de ruimte en het comfort van een SUV met het duurzame karakter van een elektrische auto. Technische snufjes, vernieuwend design: het ontbreekt je aan niets in de ID.4.

Volkswagen ID.4

Volkswagen acties

Bekijk de lopende acties.

Header Mobiel
50 jaar Golf

De geliefde Golf is 50 jaar. De komende maanden zetten we alle generaties in de spotlights. Wil jij je verhaal over jouw Golf delen? Meld je aan!

Web Ready JPG-T-Roc TC0862
Volkswagen Voordeel

Wil je een Volkswagen kopen, private leasen of zakelijk rijden? Er is voordeel voor iedereen! Bekijk snel hoeveel voordeel er voor jou in zit. 

Volkswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen nieuws.

Over-the-AIr update
13 september 2021
Over-the-Air updates voor alle Volkswagen ID.-modellen gestart

Volkswagen maakt vanaf vandaag regelmatige software-updates via mobiele data-overdracht beschikbaar voor alle ID.-modellen.

Volkswagen ID.Life
7 september 2021
Elektrisch rijden voor de jonge generatie: ID. LIFE

Volkswagen versnelt opnieuw zijn elektrificatie-offensief en maakt duurzame mobiliteit voor nog meer mensen bereikbaar.

productie accucellen
16 september 2021
Volkswagen opent nieuw lab voor ontwikkeling en productie accucellen

Volkswagen Group Components heeft in Salzgitter (Duitsland) één van de meest moderne laboratoria voor celonderzoek en -ontwikkeling in Europa geopend. 

ID.5 GTX
9 augustus 2021
Onthulling Volkswagen ID.5 GTX op 7 september 2021 in München

De Volkswagen ID.5 GTX beleeft op 7 september zijn internationale showdebuut als productierijpe, licht gecamoufleerde concept car op de IAA in München.

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease

Brochures en prijslijsten

Alles over je nieuwe Volkswagen.