Volkswagen ID.4 hero modelpagina mobiel

Ontdek de ID.4

Volkswagen ID.4

De volledig elektrische SUV.

Kopen vanaf
€ 44.990
Bijtelling
16%

Volledig elektrisch SUV

Het ontbreekt je aan niets in de Volkswagen ID.4. De elektrische SUV van het Duitse merk combineert moeiteloos ruimte met comfort. En dat met het duurzame karakter van een elektrische auto. Hij is niet alleen voor woon-werkverkeer, want op één acculading kom je tot wel 520 kilometer ver. Je rijdt de ID.4 al vanaf € 44.990. Bij de aanschaf van een nieuwe ID.4 bieden wij de mogelijkheid om een rijtraining te volgen bij Verkeersveiligheid Groep Nederland.

Gebouwd op MEB-platform

Net als de ID.3 is de ID.4 gebouwd op het MEB-platform. Het accupakket ligt onderin de auto, wat bijdraagt aan een solide wegligging. De 4,5 meter lange SUV is hierdoor krachtig en ruimtelijk. De verzonken handgrepen, aflopende daklijn en kunststof strip aan de onderkant van de auto zorgen voor een optimale aerodynamica. De LED-koplampen die je vriendelijk aan lijken te kijken en doorlopende strip kennen we van de ID.3. Een volwaardig, karakteristiek ID. familielid.  

Volkswagen ID.4 op voorraad

Simplistisch ontwerp

In de auto geniet je van de ruimte die de SUV biedt. Het middenconsole is vrij, omdat er geen versnellingspook of handrem zit. Dit zit namelijk allemaal achter het stuur. Met een korte beweging van de knop staat de auto aan en klaar om weg te rijden. Met het 10 inch infotainment systeem in het midden van je dashboard kun je alle features in de auto bedienen. Er is nagedacht over het behouden van sneltoetsen zodat je bijvoorbeeld snel kan switchen tussen verschillende rijmodi.

Veilig naar je eindbestemming

De ID.4 is uitgerust met tal van veiligheidssystemen om veilig op bestemming te komen. Adaptive cruise control, lane assist en vermoeidheidsherkenning zorgen voor een comfortabele en veilige rit. Een bijzondere feature van de ID.4 is de IQ. Light LED-strip onder de voorruit van de auto. Als je de navigatie gebruikt geeft de lichtstrip aan of je naar links of naar rechts moet. Of wanneer er plotseling een auto voor je hard op de rem trapt. De LED-stript knippert een paar keer, zodat je op tijd kan anticiperen.

Optioneel kan je kiezen voor het Augmented Reality Head-up Display. Hiermee wordt de navigatie optisch op de weg geprojecteerd.

De uitvoeringen 

Elke ID.4 is in de basis al heel luxe. Maar wil je die van jou net dat extraatje geven op het gebied van interieur, comfort of sportiviteit?

Volkswagen ID.4

Ervaar 'm zelf tijdens een proefrit

Je weet pas echt hoe de ID.4 rijdt, als je hem zelf hebt ervaren. Kom langs bij één van onze vestigingen en laat je overtuigen. Het inplannen van een proefrit is snel geregeld. Wij staan voor je klaar. 

Large JPG-The new Volkswagen ID.4 1ST (1)
Web Ready JPG-TN2205

Liever plek voor 7 personen? 

Meer dan genoeg beenruimte. Meer dan genoeg trekkracht. Alle ruimte voor 7 personen dankzij de optionele derde zitrij. Misschien is de Volkswagen Tiguan Allspace iets voor jou. De nieuwe slimme assistentiesystemen zorgen voor extra veiligheid. Laat je verrassen door dit intelligente multitalent.

Volkswagen acties

Bekijk de lopende acties.

Web Ready JPG-T-Roc TC0862
Volkswagen Voordeel

Wil je een Volkswagen kopen, private leasen of zakelijk rijden? Er is voordeel voor iedereen! Bekijk snel hoeveel voordeel er voor jou in zit. 

Header Mobiel
50 jaar Golf

De geliefde Golf is 50 jaar. De komende maanden zetten we alle generaties in de spotlights. Wil jij je verhaal over jouw Golf delen? Meld je aan!

Volkswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen nieuws.

Jarige Scirocco hero mobiel
21 mei 2024
Jarige Scirocco groeit uit tot gezochte cult car

In de jaren zeventig werden Volkswagens nog weleens als saai beschouwd, dus de eerste Scirocco was een kleine revolutie die conventies doorbrak.

volkswagenid.7tourerstonewashedblue-21
21 mei 2024
Veel ruimte, alles erop en eraan: ID.7 Tourer 1ST Edition

Nederland zijn in totaal slechts 140 exemplaren van de ID.7 Tourer 1ST Edition beschikbaar, die nu te bestellen zijn vanaf € 64.990*.

db-reg160925-golfgti-46737
7 mei 2024
50 jaar Golf: ‘De Golf klopt helemaal’

De Volkswagen Golf is 50 jaar. In een serie verhalen geven we unieke exemplaren en hun eigenaren een platform.

id.7adac
14 mei 2024
Indrukwekkend: Volkswagen ID.7 behaalt topscores bij test van ADAC

De Volkswagen ID.7 is de eerste auto ooit die een gemiddelde score van 1,5 heeft behaald en is dan ook bekroond met de algemene waardering ‘zeer goed’.

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease

Brochures en prijslijsten

Alles over je nieuwe Volkswagen.