Volkswagen ID.4

Ontdek de ID.4

Volkswagen ID.4

De volledig elektrische SUV.

Kopen vanaf
€ 41290
Private lease vanaf
€ 589 p.m.
Bijtelling
12%

Volledig elektrisch SUV

Het tweede gezinslid van de Volkswagen ID.Family! De ID.4 is de volledig elektrische SUV van het Duitse merk. Na de ID.3 komt Volkswagen met een perfect mix: de ruimte, veiligheid en veelzijdigheid van een SUV met het duurzame en milieubewuste karakter van een volledig elektrische auto. U rijdt de ID.4 al vanaf € 41290.  

Gebouwd op MEB-platform

Net als de ID.3 is de ID.4 gebouwd op het MEB-platform. Het accupakket ligt onderin de auto, wat bijdraagt aan een solide wegligging. De 4,5 meter lange SUV is hierdoor krachtig en ruimtelijk. De verzonken handgrepen, aflopende daklijn en kunststof strip aan de onderkant van de auto zorgen voor een optimale aerodynamica. De LED-koplampen die je vriendelijk aan lijken te kijken en doorlopende strip kennen we van de ID.3. Een volwaardig, karakteristiek ID. familielid.  

Simplistisch ontwerp

In de auto geniet u van de ruimte die de SUV biedt. Het middenconsole is vrij, omdat er geen versnellingspook of handrem zit. Dit zit namelijk allemaal achter het stuur. Met een korte beweging van de knop staat de auto aan en klaar om weg te rijden. Met het 10 inch infotainment systeem in het midden van uw dashboard kunt u alle features in de auto bedienen. Er is nagedacht over het behouden van sneltoetsen zodat u bijvoorbeeld snel kan switchen tussen verschillende rijmodi.

Veilig naar uw eindbestemming

De ID.4 is uitgerust met tal van veiligheidssystemen om veilig op bestemming te komen. Adaptive cruise control, lane assist en vermoeidheidsherkenning zorgen voor een comfortabele en veilige rit. Een bijzondere feature van de ID.4 is de IQ. Light LED-strip onder de voorruit van uw auto. Als u de navigatie gebruikt geeft de lichtstrip aan of u naar links of naar rechts moet. Of wanneer er plotseling een auto voor u hard op de rem trapt. De LED-stript knippert een paar keer, zodat u op tijd kan anticiperen.

Optioneel kunt u kiezen voor het Augmented Reality Head-up Display. Hiermee wordt de navigatie optisch op de weg geprojecteerd.

Volkswagen ID.4

Elektrische prestaties

Bij het samenstellen van uw ID.4 kunt kiezen uit twee achterwiel-aangedreven accupakketten. Heeft u genoeg aan een actieradius van 344 km, dan kiest u voor het 52 kWh accupakket. Dit accupakket mag dan de lichtste zijn, maar dat betekent niet dat hij zwak is. In 10 seconden rijdt u vanuit stilstand 100 km p/u. Wilt u iets meer power? Met een 77 kWh accu heeft u 204 pk, waarmee u binnen 8,5 seconden op de 100 km p/u zit.

Heeft u liever vierwielaandrijving. Dan zit u goed met de krachtige ID.4 GTX met een accupakket van 220 kw/299 pk.

De uitvoeringen 

Elke ID.4 is in de basis al heel luxe. Maar wilt u die van u net dat extraatje geven op het gebied van interieur, comfort of sportiviteit?

Volkswagen ID.4
Web Ready JPG-TN2205

Liever plek voor 7 personen? 

Meer dan genoeg beenruimte. Meer dan genoeg trekkracht. Alle ruimte voor 7 personen dankzij de optionele derde zitrij. Misschien is de Volkswagen Tiguan Allspace iets voor u. De nieuwe slimme assistentiesystemen zorgen voor extra veiligheid. Laat u verrassen door dit intelligente multitalent.

Volkswagen acties

Bekijk de lopende acties.

Duurzaamheidspremie Volkswagen ID.3 1ST
Duurzaamheidspremie ID.3 1ST

Ook al zijn de subsidies vanuit de overheid op, we willen elektrisch rijden toch voor iedereen beschikbaar maken. Daarom komt Volkswagen met een duurzaamheidspremie. 

Private lease voordeel Volkswagen
Private lease voordeel

Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in uw Volkswagen. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen.

Volkswagen Business-modellen Acties
De Business-modellen van Volkswagen

Speciaal voor alle zakelijke rijders heeft Volkswagen de Business- en Business R-uitvoeringen samengesteld. Ze bieden alle opties die u als zakelijke rijder wenst en zijn extra scherp geprijsd.

Inruilvoordeel Volkswagen
Inruilvoordeel

Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. 

Volkswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen nieuws.

Travel-assist-lane assist
29 november 2021
Hoe werkt IQ.Drive Travel Assist van Volkswagen

In de Volkswagen Polo, Taigo en ID.5 kunt u semiautonoom rijden met IQ.Drive Travel Assist. Maar hoe werkt dit systeem eigenlijk?

Large JPG-IC0186
29 november 2021
Zeven wintertips voor uw elektrische Volkswagen

De dagen worden korter, de temperaturen dalen en steeds vaker staat u in de ochtend uw ruiten te krabben. Het is duidelijk, de winter komt er weer aan. Rijdt u een elektrische auto? Dan heeft de winter nogal gevolgen voor uw rijgedrag.

Connect-2
17 november 2021
Welke innovatieve systemen bevinden zich in de Taigo?

Standaard is Volkswagen Taigo uitgerust met de laatste assistentiesystemen, zoals Digital Cockpit, WeConnect en Adaptive Cruise Control. 

slimchassis-mobile
19 november 2021
Slim chassis van de toekomst, Volkswagen werkt eraan!

Bij Volkswagen speelt software een sleutelrol in de ontwikkeling van chassis- en stuursystemen die geschikt zijn voor autonoom rijden.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Volkswagen.