Header ID.7

Ontdek de nieuwe ID. 7

Volkswagen ID. 7

Een eersteklas Volkswagen

Lange reizen korter laten voelen. Het kan met de ID.7. Alles aan de ID.7 is eersteklas. Niet alleen geniet u van een actieradius tot wel 700 kilometer*, u ervaart ook veel ruimte én luxe. Waar zit deze luxe dan in? Dat leggen we u hieronder uit.

Bestelt u de ID.7 eind mei? Dan rijd u er dit jaar nog in.

Extra lekker zitten met een nieuwe generatie stoelen

De stoelen van de ID.7 bieden veel gemak. Niet alleen kunt u de stoel elektrisch verstellen, maar bieden we ook uitgebreide massage- en klimaatfuncties aan. Dit betekent dat uw stoel niet alleen kan verwarmen, maar ook kan koelen. Automatisch of zelf in te stellen. Heeft u bijvoorbeeld net gesport of bent u onderweg naar een spannende meeting? Laat de stoel uw rug verkoelen. Of kies voor de massagefunctie en ontspan van top tot teen. Comfortabeler dan dit gaat het niet worden.

Volkswagen ID. 7 (6)
Volkswagen ID. 7 (3)

Altijd de juiste temperatuur

Met de komst van de ID.7 introduceren we ook een nieuwe vorm van airconditioning. Zo start de airco al zodra u naar de auto toe loopt. En kunt u de airco naar wens automatisch in laten stellen. Dit kan via het multimediascherm of met stembediening. Zegt u bijvoorbeeld: “Hallo Volkswagen, ik heb koude handen”. Dan wordt de stuurverwarming geactiveerd en sturen de ventilatieopeningen automatisch warme lucht naar alleen uw handen. Heel handig in de winter dus.

Met één swipe genieten van de zon

U kunt ervoor kiezen om de ID.7 te voorzien van een panoramadak met 'smart glass'. Dit betekent dat je door een simpele swipe met de hand of via stembediening, het dak kan laten switchen van donker naar licht. Zo geeft de ID.7 een nóg fijnere rijervaring.

Volkswagen ID. 7 (9)
Volkswagen ID. 7 (14)

Wat kunt u verwachten van de ID.7?

  • Verkrijgbaar met 2 accupakketten
  • Actieradius van 615 tot ongeveer 700 kilometer*
  • In ongeveer 30 min. opgeladen van 5% tot 80%
  • Standaard rijk uitgerust
  • Verkrijgbaar met nieuwe high-tech features

Enthousiast geworden?

Liever een hoge instap?

Heeft u toch liever een hoge instap? Maak dan kennis met de elektrische Volkswagen ID. 4. De volledig elektrische SUV van Volkswagen biedt een hoop comfort en ruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden van deze stoere SUV? 

 

Volkswagen ID.4 ionity

*Het genoemde aantal kilometers is een voorlopige waarde: de theoretische verwachte maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.