ID.7 hero modelpagina mobiel

Ontdek de nieuwe ID.7

Volkswagen ID.7

Ruim, luxe en innovatief. Een Volkswagen eersteklas.

Kopen vanaf
€ 57.990

Lange reizen korter laten voelen. Het kan met de Volkswagen ID.7. Alles aan de ID.7 is eersteklas. Je beschikt niet alleen over een actieradius tot wel 617 kilometer*, je ervaart ook veel ruimte én luxe. Een nieuwe generatie stoelen, nieuwe vorm van airconditioning en nog veel meer nieuwe high-tech features. De ID.7 is leverbaar vanaf € 57.990. Bij de aanschaf van een nieuwe ID.7 bieden wij de mogelijkheid om een rijtraining te volgen bij Verkeersveiligheid Groep Nederland.

Extra lekker zitten

De nieuwe Ergo-stoelen van de ID.7 bieden je veel gemak. Niet alleen zijn de stoelen elektrisch te verstellen, ze hebben ook uitgebreide massage- en klimaatfuncties. Naast verwarmen, kunnen de stoelen ook koelen. Dit is automatisch of handmatig in te stellen. Onderweg naar een spannende meeting? Ontspan van top tot teen met de massagefunctie. Heel veel meer comfortabel gaat het niet worden.

Volkswagen ID.7 op voorraad

Altijd de juiste temperatuur

Met de komst van de Volkswagen ID.7 ervaar je ook een heel nieuwe manier van airconditioning. De airco wordt al voor je aangezet wanneer je naar je auto toe loopt. Zo hoef je nooit meer in een warme auto te stappen. Stel de airco ook helemaal naar wens automatisch in. Dit kan je doen via het multimediascherm of met stembediening. Wil je bijvoorbeeld dat de stuurverwarming wordt aangezet? Het enige dat je hoeft te zeggen is: "Hallo Volkswagen, ik heb koude handen". Heel handig in de winter dus. 

Met één swipe genieten van de zon

Kies ervoor om jouw ID.7 te voorzien van een panoramadak met 'smart glass'. Zo kan je met één simpele swipe of via stembediening het dak laten switchen van donker naar licht. The sky is the limit. 

ID.7 panoramadak

Snel weer onderweg

Snelladen met de ID.7 doet zijn naam eer aan, het accupakket is namelijk met 28 minuten van 5 tot 80% opgeladen. Stekker erin, bakkie koffie en binnen no time weer onderweg. 

Uitvoeringen

Vooralsnog is de ID.7 alleen beschikbaar in de Pro Business uitvoering. De ID.7 Pro S wordt verwacht in het tweede kwartaal van 2024.

ID.7 -  (3)

Ervaar 'm zelf tijdens een proefrit

Je weet pas echt hoe de Volkswagen ID.7 rijdt, als je hem zelf hebt ervaren. Kom langs bij één van onze vestigingen en laat je overtuigen. Het inplannen van een proefrit is snel geregeld. Wij staan voor je klaar.

Vergelijkende test AutoReview

AutoReview heeft de ID.7 onder de loep genomen in vergelijking met de Mercedes EQE en de Polestar 2. AutoReview zegt: "De Volkswagen ID.7 wint de worstelwedstrijd. De winst dankt hij aan zijn ruimte en praktische bruikbaarheid, maar ook aan zijn gunstige stroomverbruik." Lees de vergelijking van de zakelijke elektrische modellen via de button. 

Volkswagen ID.7 voordeel
Volkswagen ID.4 ionity

Liever een hoge instap?

Heb je toch liever een hoge instap? Maak dan kennis met de elektrische Volkswagen ID.4. De volledig elektrische SUV van Volkswagen biedt een hoop comfort en ruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden van deze stoere SUV? 

Volkswagen acties

Bekijk de lopende acties.

Web Ready JPG-T-Roc TC0862
Volkswagen Voordeel

Wil je een Volkswagen kopen, private leasen of zakelijk rijden? Er is voordeel voor iedereen! Bekijk snel hoeveel voordeel er voor jou in zit. 

Header Mobiel
50 jaar Golf

De geliefde Golf is 50 jaar. De komende maanden zetten we alle generaties in de spotlights. Wil jij je verhaal over jouw Golf delen? Meld je aan!

Volkswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen nieuws.

Over-the-AIr update
Over-the-Air updates voor alle Volkswagen ID.-modellen gestart

Volkswagen maakt vanaf vandaag regelmatige software-updates via mobiele data-overdracht beschikbaar voor alle ID.-modellen.

Volkswagen ID.Life
Elektrisch rijden voor de jonge generatie: ID. LIFE

Volkswagen versnelt opnieuw zijn elektrificatie-offensief en maakt duurzame mobiliteit voor nog meer mensen bereikbaar.

productie accucellen
Volkswagen opent nieuw lab voor ontwikkeling en productie accucellen

Volkswagen Group Components heeft in Salzgitter (Duitsland) één van de meest moderne laboratoria voor celonderzoek en -ontwikkeling in Europa geopend. 

ID.5 GTX
Onthulling Volkswagen ID.5 GTX op 7 september 2021 in München

De Volkswagen ID.5 GTX beleeft op 7 september zijn internationale showdebuut als productierijpe, licht gecamoufleerde concept car op de IAA in München.

*Het genoemde aantal kilometers is de theoretische verwachte maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.