volkswagenid.7tourer hero mobiel

Nu te bestellen

Volkswagen ID.7 Tourer

De eerste volledig elektrische estate

Kopen vanaf
€ 58.990

De nieuwe ID.7 Tourer is vanaf nu te bestellen en komt in de zomer 2024 in de showroom en combineert veel ruimte met een grote mate van efficiëntie, zoals we van Volkswagen gewend zijn. Met veel luxe, enorme ruimte, een nieuw 86 kWh accupakket én een range tot wel 607 kilometer* is de gestroomlijnde stationwagen zeer geschikt voor zowel privé als zakelijk gebruik. Houd deze pagina goed in de gaten voor het laatste nieuws of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Pure luxe

Net als de ID.7 Limousine, is de Tourer zeer compleet uitgerust. Standaard zijn keyless entry, sfeerverlichting en het Discover Pro Max navigatiesysteem inbegrepen. De Air Care Climatronic automatische airconditioning met slimme uitstroomopeningen heeft drie klimaatzones. Samen met verwarming van de voorstoelen en het stuur draagt het systeem bij aan comfort van topklasse. Massage- en ventilatiefuncties zijn interessante opties.

Een gestroomlijnde carrosserie is de beste basis voor lange afstanden. De ID.7 Tourer is een zeer aerodynamische Volkswagen met een Cw-waarde van 0,242. De luxe Pro Business uitvoering heeft standaard IQ. LIGHT LED matrixverlichting met de kenmerkende doorlopende lichtstrip en 3D LED-verlichting achter.

Ruimtelijk

Dankzij de lange wielbasis en de korte overhangen, biedt de elektrische stationwagen veel ruime. Met vijf personen aan boord beschik je over een bagageruime van maximaal 605 liter. Klap je de achterbank neer, dan wordt de laadruimte bijna twee meter langer en 1.714 liter. 

Net als alle modellen van de ID.-familie is de ID.7 Tourer gebaseerd op het MEB-platform van de Volkswagen Groep. De voordelen van het modulaire systeem met korte overhangen en lange wielbasis komen ten goede aan het interieur. Het resultaat is het karakter van een elegante sportwagen, gecombineerd met een bijzonder ruimtelijk gevoel en een flinke toename van de bagageruimte.

Slimmer dan ooit

De ID.7 Tourer beschikt over een infotainmentsysteem van de nieuwste generatie (MIB4). Stemassistent IDA heeft, na een update, toegang tot ChatGPT en kan hiermee zelfs antwoorden geven op onderwerpen die (veel) verder gaan dan de bediening van de auto zelf. Een augmented reality head-up display is standaard. Hiermee smelten de buitenwereld en digitale informatie samen. Een groot (38 cm) vrijstaand, centraal geplaatst touchscreen draagt bij aan maximaal bedieningsgemak. Met de nieuwe Wellness-app zijn verschillende functies aan te sturen die het welzijn tijdens het rijden ten goede komen.

Geavanceerde assistentiesystemen dragen bij aan het comfort en veiligheid van topniveau. Dankzij de geheugenfunctie van Park Assist is volledig automatisch inparkeren mogelijk op voor de ID.7 bekende parkeerplaatsen. Travel Assist maakt ook gebruik van online data. Autonome functies als afstand houden tot voorliggers, het wisselen van rijbaan en tussen de lijnen blijven verlopen nog soepeler. 

Blijf op de hoogte

Naar verwachting komt de Volkswagen ID.7 Tourer in de zomer van 2024 naar onze showroom. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over deze elektrische stationwagen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over dit model.

db2023au01310-large