Altijd verbonden met de nieuwe Connected Series van Volkswagen

20 januari 2016 Connected series

Rijke uitrusting en state-of-the-art connectiviteit voor aantrekkelijke prijzen

Volkswagen maakt met de gloednieuwe Connected Series state-of-the-art connectiviteit bereikbaar voor een groot publiek. Deze rijk uitgeruste en aantrekkelijk geprijsde Volkswagens bieden het allerlaatste op het gebied van connectiviteit, waaronder de innovatieve Mijn Volkswagen app.

De zeer complete Connected Series, die bestaat uit de Polo, Golf (Variant), Golf Sportsvan, Touran en Passat (Variant) zijn standaard onder meer uitgerust met begeerlijke opties zoals het Executive pakket (o.a. navigatie-, radio en multimediasysteem ‘Discover Media’, diefstalalarm en Bluetooth), parkeersensoren voor en achter, Digitale radio-ontvangst (DAB+), het Licht- en Zicht pakket, lichtmetalen velgen (m.u.v. Polo), de mobiele online diensten ‘Car-Net Guide & Inform’, Apple Carplay™ via Car-Net ‘App-Connect’ én de Mijn Volkswagen app. De Connected Series zijn leverbaar met een groot aantal TSI benzine- en TDI diesel-motoriseringen, met handbak of DSG-transmissie. Het overgrote deel van deze uitvoeringen komt in aanmerking voor de lage bijtelling van 21%.

Passat (Variant) Connected Series Plus
De Volkswagen Passat (Variant) is ook leverbaar als extra complete Connected Series Plus. Naast dat de Connected Series Plus is gebaseerd op een Highline in plaats van een Comfortline heeft deze ‘Plus’ ook nog eens 17 inch lichtmetalen ‘Istanbul’ velgen, een panorama schuif-/kanteldak, donker getinte ramen achter en sfeerverlichting in het interieur.

Mijn Volkswagen app als personal assistant
Alle Connected Series-modellen zijn standaard uitgerust met de innovatieve Mijn Volkswagen module. Met de bijbehorende, multifunctionele Mijn Volkswagen app ‘connect’ de bestuurder zijn Volkswagen met zijn smartphone. Met de Think Blue-score bijvoorbeeld krijgt zuinig rijden een totaal nieuwe dimensie. De Mijn Volkswagen app is ook ideaal voor het bijhouden van de rittenadministratie. Tevens waarschuwt hij via de smartphone voor niet afgesloten portieren.

Het Bewegings Alert geeft direct een melding zodra de auto wordt verplaatst of de deuren worden ontgrendeld, bijvoorbeeld in het geval van diefstal. De app biedt ook de mogelijkheid om op afstand te checken of de auto op de handrem staat. Dankzij de locatievoorziening is exact te zien waar de geparkeerde auto zich bevindt, zodat hij altijd terug te vinden is.

Tegelijkertijd geeft hij ook een digitaal ‘tikje op de schouder’ bij bijvoorbeeld een lage accustand of wanneer een onderhoudsbeurt zich aandient of als het tijd is voor een APK.

Sportieve en fraaie Connected Series “R” pakketten voor aantrekkelijke prijzen
Een aantal versies van de Polo, Golf (Variant) en Golf Sportsvan Connected Series en de Passat (Variant) Connected Series Plus is nu tegen een scherpe prijs leverbaar met het fraaie en sportieve Connected Series “R” pakket. Voor de Polo en Golf groep bestaat dit pakket onder meer uit het R-Line exterieur pakket (sportieve R-Line bumpers voor en achter, R-Line dorpelverbreders R-Line grille en luchtinlaat, R-Line dakspoiler en R-Line uitlaatsierstuk in chroom), 65% getinte zijruiten achter en achterruit, en het Spiegelpakket. Voor de Passat bestaat dit pakket uit het R-Line exterieur pakket, 17-inch lichtmetalen velgen ‘Salvador’ en het innovatieve Active Info Display. Dit fraaie pakket is al leverbaar vanaf 1.022 euro (Golf).

Extra hoog klantvoordeel met inruilpremie’s tot wel 1.500 euro
Het maximale klantvoordeel van de Connected Series varieert van 2.088* euro bij de Polo tot wel 3.367* euro bij de Passat. Bovenop dit aantrekkelijke aanbod geeft Volkswagen op de Polo en de Golf HB, Variant en Sportsvan tijdelijk ook nog een extra inruilpremie. Voor de Polo bedraagt deze 1.000 euro, voor de verschillende Golfs kan de premie oplopen tot 1.500 euro. De Volkswagen Connected Series zijn per direct leverbaar.

De vanafprijzen van de Connected Series zijn:

Model TSI benzine TDI diesel
Polo Connected Series € 18.450 € 21.190
Golf Connected Series € 25.550 € 29.990
Golf Variant Connected Series € 26.490 € 30.690
Golf Sportsvan Connected Series € 27.750 € 34.540
Touran Connected Series € 32.490 € 36.550
Passat Connected Series € 33.750 € 36.150
Passat Connected Series Plus € 38.190 € 38.950

* De bovengenoemde prijzen zijn exclusief de eerder genoemde inruilpremies.

* Het genoemde klantvoordeel is opgebouwd uit een Connected Series voordeel gecombineerd met een eventueel Connected Series “R” pakket voordeel. Voor meeruitvoeringen gelden de prijzen uit de daarbij behorende prijslijsten.

* De in dit bericht vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BPM/BTW, exclusief afleverkosten. 

Terug naar nieuwsoverzicht