Beetle Coupé en Cabrio 2.0 TDI: de fun van 20% bijtelling

22 juni 2015 Volkswagen Beetle Cabriolet

De 2.0 TDI-uitvoeringen (81 kW/110 pk) van de Beetle Coupé en Cabrio zijn nog zuiniger geworden. De lagere CO2-uitstoot die daaruit voortvloeit, zorgt ervoor dat beide modellen met handgeschakelde vijfbak in aanmerking komen voor 20% bijtelling bij zakelijk gebruik. Extra voordeel: de catalogusprijzen zijn ook gedaald. De Beetle Coupé 2.0 TDI is er nu vanaf 30.130 euro* en de Cabrio vanaf 34.530 euro*.

De 2.0 TDI met 81 kW/110 pk voor de Beetle Coupé en Cabrio voldoet aan de Euro 6-emisisenorm. Met deze motor heeft de Coupé met vijfbak een gemiddeld verbruik van 4,1 l/100 km en de Cabrio van 4,2 l/100 km. De gemiddelde CO2-uitstootcijfers van respectievelijk 107 en 110 g/km zorgen voor 20% bijtelling – ideaal voor rijders die zakelijk en fun willen combineren. Al helemaal omdat die 20% wordt berekend over aangescherpte catalogusprijzen.

Nieuwste op het gebied van navigatie en infotainment
De Beetle-modellen zijn er nu ook met de nieuwste generatie infotainment en navigatie. Zelfs de Trend-uitvoering beschikt al standaard over het Multimediasysteem Composition Colour met kleurenaanraakscherm. Ook een boordcomputer en elektrische bediening van ramen en spiegels zijn altijd standaard. De Beetle Cabrio heeft standaard elektrische kapbediening. De Design- en Sport-uitvoeringen bieden nog meer luxe.

Hart voor de zaak: Executive pakket gaat online
Een interessante (zakelijke) optie voor de Beetle is het Executive-pakket. Inbegrepen hierbij zijn onder meer het radio-/navigatie Discover Media met onbeperkt gratis downloads van kaartgegevens, acht luidsprekers, 6,5-inch kleurenaanraakscherm, Bluetooth, USB- en AUX-aansluitingen, alarm, multifunctioneel met leer bekleed stuur, Park Distance Control en Car-Net online diensten met 3-jarig abonnement. Het Executive-pakket is er vanaf 1.658 euro.

Heeft u interesse of nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Direct contact

* In dit bericht vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BPM/BTW, exclusief afleverkosten. Lees de algemene verkoopinformatie op www.volkswagen.nl

Terug naar nieuwsoverzicht