De Golf blijft jarig: permanente prijsverlaging en completere uitrusting

5 juni 2014 Volkswagen Golf BlueMotion

Voordeel Golf – De Golf blijft zijn veertigste verjaardag vieren: hij krijgt permanent een completere uitrusting in combinatie met aangescherpte prijzen. Ook blijven de extra inruilpremies van kracht. Inclusief zo’n premie is de Golf er nu al vanaf 17.490 euro. Ook de Golf Variant wordt completer en voordeliger, inclusief inruilpremie vanaf 18.990 euro.

De uitrusting van instapmodel Golf Trend Edition wordt uitgebreid met Radio Composition Color, mistlampen met bochtverlichting, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en vermoeidheidsherkenning. Hij is er nu bovendien vanaf 18.490 euro, wat een klantvoordeel van 2.645 euro inhoudt. De Golf Comfortline krijgt er standaard parkeersensoren bij en 16-inch lichtmetalen wielen. Hij is er nu vanaf 23.090 euro (voordeel: 2.040 euro). Voor beide modellen geldt daarbovenop een inruilpremie van 1.000 euro.

Meer luxe op Higline, GTI en GTD
Voortaan ‘all inclusive’ bij  de Golf Highline, Golf GTI, Golf GTD en Golf R: Radio Composition Media, Bluetooth, parkeersensoren voor/achter en een achteruitrijcamera. De Highline krijgt standaard ook 17-inch lichtmetalen wielen en LED-achterlichten en is er nu vanaf 24.090 euro (voordeel: 1.810 euro). De inruilpremie op al deze modellen bedraagt 1.500 euro.

Leasetopper nog voordeliger
De basisprijs van de Golf BlueMotion (Trendline) is met 1.400 euro verlaagd tot 23.390 euro. De Golf BlueMotion Comfortline krijgt er per direct standaard het Executive-pakket bij, met navigatie Discover Media, alarm, mistlampen met bochtverlichting en vermoeidheidsherkenning. Hij is er vanaf 27.390 euro (voordeel: 1.140 euro). Voor alle Golf BlueMotion-modellen geldt een inruilpremie van 1.000 euro.

Golf Variant profiteert mee
Ook de Golf Variant profiteert van de verbeterde standaarduitrusting en aangepaste prijzen binnen de Golf-range. Instappen kan vanaf nu in de Golf Variant Trend Edition voor 19.990 euro, wat een klantvoordeel van 2.685 euro oplevert op de Gezinsauto van het Jaar 2014 van de ANWB. Bovendien geldt ook op de Golf Variant een inruilpremie tot 1.500 euro.

Extra aantrekkelijke actiemodellen
Naast de gewijzigde reguliere prijzen heeft de De Waal Autogroep een aantal fraaie actiemodellen in de aanbieding. De Golf en Golf Variant zijn er bijvoorbeeld als Business Edition met tienvoudig verstelbare stoelen (inclusief massagefunctie, met leer afgewerkt) en een Executive-pakket met onder meer navigatie. DSG is op deze Business Editions tegen gereduceerd tarief leverbaar, waardoor het totale klantvoordeel kan oplopen tot meer dan 5.400 euro. De prijzen voor de Business Editions starten bij 23.490 (Golf) en 24.950 (Golf Variant) euro.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

Golf acties
Terug naar nieuwsoverzicht