De Waal Autogroep gastheer van jaarlijkse netwerkbijeenkomst

26 november 2014 Druten OVD

Leden van Ondernemersvereniging Druten (OVD) hebben een kijkje genomen in elkaars keuken. De Waal Autogroep was gastheer van het jaarlijkse uitje.

Zo’n 55 bedrijven bezochten de netwerkdag. Op het programma stonden bezoeken aan Excluton (specialist in sier- en betonbestrating) en scheepswerf De Gerlien van Tiem. De groep kreeg daarna een rondleiding door het autobedrijf van De Waal Autogroep aan De Koekoek in Druten.

In voorgaande jaren bezocht de OVD locaties buiten de regio, maar gedreven door de wens om het programma sober in te richten bleven ondernemers voor het eerst in het ‘eigen’ Land van Maas en Waal. Die opzet is voor herhaling vatbaar, vindt bedrijfsdirecteur Henri Smits van de Drutense vestiging van De Waal Autogroep: “De regio heeft mooie bedrijven te bieden. Bedrijven lijken aan de buitenkant weinig meer dan grijze blokken, totdat je binnenkomt en ziet wat ze allemaal ondernemen. Bij De Waal Autogroep keken ondernemers hun ogen uit als het gaat om de oplossingen die we in huis hebben voor élke mobiliteitsvraag.”

Nieuwe Golf GTE
De Waal Autogroep gaf tijdens het uitje een sneak preview van de nieuwe Golf GTE. De aanwezige ondernemers mochten een ritje in het nieuwe model maken.

Terug naar nieuwsoverzicht