Occasion Centrum De Waal komt met eigen garantielabel

10 maart 2014 De Waal Occasion Centrum

Occasion Centrum De Waal introduceert een nieuw en eigen garantielabel: De Waal Garant.

Kopers van een tweedehands auto profiteren daardoor van een voordeel dat kan oplopen tot enkele honderden euro’s. Volgens bedrijfsdirecteur Eric de Keijzer is dat mogelijk omdat Occasion Centrum De Waal het hele garantietraject in eigen beheer houdt. Als onderdeel van De Waal Autogroep is het daarnaast mogelijk om eventueel benodigde onderdelen voordelig in te kopen.

Occasion Centrum De Waal is, naast dat zij officieel Volkswagen Service Dealer zijn, volledig gespecialiseerd in de verkoop van tweedehands auto’s. Het autobedrijf hanteert een voorraad van gemiddeld veertig auto’s met een hoge doorloopsnelheid. Verrassend voor een Volkswagen-dealer is de hoeveelheid auto’s ánders dan Volkswagen. Eric geeft aan dat slechts een derde van de voorraad bestaat uit Volkswagens. Opvallend is verder de hoge kwaliteit van de occasions: van de 1.600 auto’s die jaarlijks bij alle vestigingen van De Waal Autogroep worden ingeruild, halen alleen de beste exemplaren het occasionplein.

Het servicepeil blijft ondanks de lagere kosten onverminderd hoog. Volgens Eric is dat ook te danken aan het ‘dorpse’ karakter van Occasion Centrum De Waal. “Wat voor probleem iemand ook met zijn auto heeft, hij of zij is altijd welkom. Wij zeggen nooit nee. Ook mensen met een andere auto dan Volkswagen kunnen bij ons terecht voor onderhoud. Ook al zijn en blijven we officieel Volkswagen Service-vestiging, met onze universele testkasten zijn we op elk merk en type voorbereid.”

Het garantielabel De Waal Garant en de daarbij behorende servicevoorwaarden is overigens alleen van toepassing op occasions van Occasion Centrum De Waal in Geldermalsen.

Terug naar nieuwsoverzicht