Vernieuwde Sharan nu te configureren en te bestellen

21 mei 2015 Volkswagen Sharan nieuw

Volkswagen liet op de recente AutoRAI de vernieuwde Sharan zien. Het model is weer volledig bij de tijd en vanaf nu te bestellen. Het interieur van de Sharan kreeg een opwaardering en ook het uiterlijk werd licht aangescherpt. In technologisch opzicht maakt de Sharan een grote stap vooruit met nieuwe motoren, nieuwe rijassistenten en de nieuwste generatie infotainment.

De Sharan is er met keus uit twee nieuwe TSI-benzinemotoren van 150 en 220 pk, en twee nieuwe TDI-diesels met 150 en 185 pk. Alle voldoen aan de Euro 6-emissienorm bij een tot 15% lager vastgesteld normverbruik. De Sharan kent nieuwe carrosseriekleuren, een breder aanbod lichtmetalen wielen en LED- achterlichten. Het instrumentarium is opnieuw ontworpen, er zijn nieuwe bekledingsstoffen beschikbaar en het stuurwiel is vernieuwd. Digitaal samenstellen van de vernieuwde Sharan is vanaf nu mogelijk via de Sharan configurator.

Rijke standaarduitrusting
De vernieuwde Sharan is er als Comfortline en als Highline. De Comfortline-uitrusting is al rijk te noemen met parkeersensoren rondom, 16-inch lichtmetalen wielen, alarm, cruise control, volautomatische airconditioning, radionavigatiesysteem ‘Discover Media’ en een abonnement van 36 maanden op de online diensten Car-Net Guide & Inform Basic.

Luxe Highline
De Sharan Highline is de meest luxe Sharan met bovenop de Comfortline-uitrusting onder meer: chromen dakreling, alcantara bekleding, 17-inch lichtmetalen wielen, elektrisch bediende achterklep, verwarmde voorstoelen en adaptieve cruise control.

Een greep uit de prijslijst van de vernieuwde Sharan:

  • Sharan Comfortline 1.4 TSI 46.290 euro*
  • Sharan Highline 1.4 TSI 49.590 euro*
  • Sharan Highline 2.0 TSI 220 pk, DSG 63.990 euro*
  • Sharan Comfortline 2.0 TDI 150 pk 52.690 euro*
  • Sharan Highline 2.0 TDI 150 pk 55.990 euro*
  • Sharan Highline 2.0 TDI 185 pk, DSG 62.590 euro*

* In dit bericht vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BPM/BTW, exclusief afleverkosten. Lees de algemene verkoopinformatie op www.volkswagen.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht